Arkadaşlar insignia team gibi toplu bagaj havuzu alımı yapsak nasıl olur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akın2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arkadaşlar insignia team gibi toplu bagaj havuzu alımı yapsak nasıl olur ?

muhtemelen aynı ikisi de, ama bizimkilerde ( toplu alınanlarda ) ortada astra yazıyor.

hllb link' Alıntı:
muhtemelen aynı ikisi de, ama bizimkilerde ( toplu alınanlarda ) ortada astra yazıyor.

bunda da yazıyor gliba bunu sipariş veriyorum

H.Burada dan dün Modacar ınkini sipariş ettim Z Tech e bakmamıştım, ikisi de iş görür sonuçta kaba ve çok ağır malzemeler konmyacak gün boyunca..

Tolga KARACA link' Alıntı:
H.Burada dan dün Modacar ınkini sipariş ettim Z Tech e bakmamıştım, ikisi de iş görür sonuçta kaba ve çok ağır malzemeler konmyacak gün boyunca..

hocam ürünü aldığınızda resmini ve izlenimlerinizi alabilir miyiz?

Ynt: Arkadaşlar İnsignia Team Gibi Toplu Bagaj Havuzu Alımı Yapsak Nasıl Olur ?

Arkadaşlar bagaj havuzu birazcık ucazlamış
http://www.hepsiburada.com/Liste/automix-astra-j-kasa-hb-bagaj-havuzu-paspasi-2010-sonrasi/ProductDetails.aspx?productId=otsv1000800004422&categoryId=20036370
Bu da güzel bir renk bagaj havuzu
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-m-flex-bej-opel-astra-j-kasa-bagaj-havuzu-85g061/ProductDetails.aspx?productId=otm85g061&categoryId=20036370
Bej olanı da güzelmiş,ama kiri belli mi eder acaba?

Ynt: Arkadaşlar İnsignia Team Gibi Toplu Bagaj Havuzu Alımı Yapsak Nasıl Olur ?

ben z-tech inkini düşünüyorum bej renk kullanışsız olur sanırım. forumda z-tech alan yok sanırım

Akadaşlar bugün bende havuz sparişi vereceğim ancak merak ettiğim konu biz  flexfooru en alta indirip flexfloorun üstüne koymayı düşünüyoruz bu şekilde kullanılabilir mi acaba sıkıntı yaratır mı eğer sorun olacaksa almayacağım.

Geri