arkadaşlar lütfen cam filmi hakkında yardımmm???

Arkadaşlar Cumartesi günü arabama 2 numara film çektirdim...Amerikan çizilmez denilen filmlerden...Garantisi de var...Abi açma filan yaparsa getir hallederiz dedi eleman...Dandik olanı vardı 60 YTL dedi, Amerikanada 120 YTL fiyat verdi...100 YTL ye yaptırdım...Şuan için memnunum, daha sonrasında neler olur bilemem...Hatta elemanda çeşitli aksesuarlarda var...Siteden bahsettim biraz, Body kit filan ihtiyacınız olursa yardımcı da olurum dedi...Ben angelli far ve xenon kit için fiyat alıp pazarlığımı da yaptım...Kısmet olursa onlarla da devam edicem..Ankara da Batıkent bölgesinde bir dükkan burası...Merak eden arkadaşlar olursa yerini tarif edebilirim, hatta uygun bi günüme denk gelirse bi yerde buluşup bende götürebilirim...Maksat birbirimize yardımcı olalım...Opel Kardeşliği.........:) :) :)
Bir yerini tarif edersen iyi olur, batikentin neresine dusuyor, birde acik adresinide verebilirsin.saol.

resim görmemiz mümkün mü ben de 2 numara düşünüyorum ya da 1 ama şuan için kararsızım...

Ben henüz resim çekemedim ama bu resimde gayet net görünüyor 2 numara film...2 numarayı tavsiye ederim çünkü hem çok karanlık olup görüşü engellemiyor hemde bence gayet şık görünüyor....Bu arada bu araç sitemizden Yusuf Altıntepe isimli arkadaşımızın aracı..Ondan izinsiz resmini kullandığım için umarım kızmaz..Maaşallah arabası da çok şık.. :good:

1mediumoi3xo3.jpg

Bir yerini tarif edersen iyi olur, batikentin neresine dusuyor, birde acik adresinide verebilirsin.saol.

Batıkent' i bilir misiniz bilmem...Bilgi Hastanesinin yanındaki sanayii de ( ismini hatırlayamadım ) ana cadde üzerinde bir dükkan...Şaşmaza giderken solda kalıyor ama çok aşağıya inmiyosun hastaneye yakın...Kapısının üzerinde büyük bi pankartta cam filmi çekilir diye de yazıyor...Ama dükkanın ismini hatırlayamıyorum...Gideceğiniz zaman haberleşelim, bi işim olmazsa ben götürürüm sizi..:good:

mehmet merhaba, senden öğrenmek istediğim gerçekten işçiliği iyi mi? malum bazı böyle firmalardan yaptıranlardan sonraları çok şikayet oluyor

mehmet merhaba, senden öğrenmek istediğim gerçekten işçiliği iyi mi? malum bazı böyle firmalardan yaptıranlardan sonraları çok şikayet oluyor

Abi, çocuk gerçekten çok uğraştı ve özendi..Başından sonuna kadar hep yanında durdum...Ben şahsen beğendim işçiliğini...Tabii sen ne düşünürsün bilemem...Buluşma filan olursa incelersin aracın üzerinde...Ben şu ana kadar memnunum...Tabii sonrası ne olur bilemem...Zaten muayeneye gidince sökülecek..Benim için film ömrü 2 yıl..o zamana kadar açılmazsa sorun yok zaten sökülecek...Garanti de verdi, açarsa hallederiz dedi..evime de yakın sorun olmaz..Tekrar söylüyorum buluşuruz, arabayı incelersiniz, hoşunuza giderse birlikte gideriz...Ama şunu söyleyim ; Arabanın havasını değiştirdi diyebilirim...:good:

Abi, çocuk gerçekten çok uğraştı ve özendi..Başından sonuna kadar hep yanında durdum...Ben şahsen beğendim işçiliğini...Tabii sen ne düşünürsün bilemem...Buluşma filan olursa incelersin aracın üzerinde...Ben şu ana kadar memnunum...Tabii sonrası ne olur bilemem...Zaten muayeneye gidince sökülecek..Benim için film ömrü 2 yıl..o zamana kadar açılmazsa sorun yok zaten sökülecek...Garanti de verdi, açarsa hallederiz dedi..evime de yakın sorun olmaz..Tekrar söylüyorum buluşuruz, arabayı incelersiniz, hoşunuza giderse birlikte gideriz...Ama şunu söyleyim ; Arabanın havasını değiştirdi diyebilirim...:good:

teşekkür ederim mehmet bende film çektirmeyi istiyorum ama bir gün kadar zaman gerekiyor sanırım, işlerim müsait olunca beraber gidebiliriz. Bir de mehmet maliyeti tam ne kadar oldu?

teşekkür ederim mehmet bende film çektirmeyi istiyorum ama bir gün kadar zaman gerekiyor sanırım, işlerim müsait olunca beraber gidebiliriz. Bir de mehmet maliyeti tam ne kadar oldu?

Rica ederim Arif abi, lafı bile olmaz....Süresi çok uzun değil...Elinde iş yoksa 1-2 saatte yapıyor..Ben sabah 10:00 gibi gittim, 11:30 gibi işim bitti...Olsunda senin işinde 2 - 2,5 saatte olsun...Bir gün sürmez merak etme..Gitmeyi düşündüğün günden bi kaç gün önceden haberleşelim, birlikte gideriz...Özel mesaj atabilirsin yada bu pencereyi ziyaret ederim ben sık sık..Maliyeti de bahsettiğim gibi...120 YTL dedi, 100 YTL ye yaparsan yapalım dedim...100 YTL ye işi bitirdim...Gayet de memnunum...Beyaz araca da ayrı bi hava katıyor...Ben şuan stoplara da özel bi bantla renklendirme yapıyorlarmış onu yaptırmayı düşünüyorum aynı yere bakalım hayırlısı...

Rica ederim Arif abi, lafı bile olmaz....Süresi çok uzun değil...Elinde iş yoksa 1-2 saatte yapıyor..Ben sabah 10:00 gibi gittim, 11:30 gibi işim bitti...Olsunda senin işinde 2 - 2,5 saatte olsun...Bir gün sürmez merak etme..Gitmeyi düşündüğün günden bi kaç gün önceden haberleşelim, birlikte gideriz...Özel mesaj atabilirsin yada bu pencereyi ziyaret ederim ben sık sık..Maliyeti de bahsettiğim gibi...120 YTL dedi, 100 YTL ye yaparsan yapalım dedim...100 YTL ye işi bitirdim...Gayet de memnunum...Beyaz araca da ayrı bi hava katıyor...Ben şuan stoplara da özel bi bantla renklendirme yapıyorlarmış onu yaptırmayı düşünüyorum aynı yere bakalım hayırlısı...

bugün ordaydım :)
30 ytlye çektridim ön kapılar hariç...filmi daha önce almıştım...

işçilik çok güzel...temiz...aradığınız bir çok şeyide bulabiliyorsunuz...

bugün ordaydım :)
30 ytlye çektridim ön kapılar hariç...filmi daha önce almıştım...

işçilik çok güzel...temiz...aradığınız bir çok şeyide bulabiliyorsunuz...

Hayırlı olsun....Kaç numara yaptırdın?..Hangi filmden kullanıldı ?

[/QUOTE]Batıkent' i bilir misiniz bilmem...Bilgi Hastanesinin yanındaki sanayii de ( ismini hatırlayamadım ) ana cadde üzerinde bir dükkan...Şaşmaza giderken solda kalıyor ama çok aşağıya inmiyosun hastaneye yakın...Kapısının üzerinde büyük bi pankartta cam filmi çekilir diye de yazıyor...Ama dükkanın ismini hatırlayamıyorum...Gideceğiniz zaman haberleşelim, bi işim olmazsa ben götürürüm sizi..:good: [/QUOTE]

ya bu dediğin yerde aksesuarlar falan da satılıyor mu ? kol dayama falan ? başka bir yer daha demiştin oraya da bakarım da sabah buraya gidebilirim. bilgi hastanesinin sitesinden haritasına baktım. dediğin yeri anladım. istanbul yolundan giderken şaşmaz kavşagında sağa dönünce yine yolun sağında değil mi dediğin yer ?

Geri