Arkadaşlar Şimdide Angel ve Stop Sipariş Ettireceğim. Yardımınızı Bekliyorum

junyan öneriyor herkez ancak sana bu konuda tavsiyem orjinal cosmo farıdır. karar senin.. daha orj. ve gerçekçi duruyor. angellar çakma gibi duruyor. ancak içi parlak mercekli farlarda var onlarda tercih edlebilir. ama az öncede dedigim gibi bu bnm düşüncem karar sizin..

Arkadasım ben Junyan aldım Zaten ıkısının arasında Kaş Farkı var Farlardan hangısını daha cok begenırsen onu al derım..

Sonar bence daha şık

sonar farlar zaman ıcersınde su alıyor cok basıma geldı Junyan farları bılmıyorm ama en guzelı Orj. Cosmo :)

hangisini alırsın bilemem ama bence sonar birde fiyat yüksek 260 270 gibi aksarayda veriliyor fiyatı paalı

picture.php

Aracın kırmızı her türlü gideri var (zevkler renkler meselesi). Ben zamanında junyanı beğendim aldım ama sonradan sonar da güzel gözükmeye başladı gözüme :) Sonar junyana göre daha sade duruyor. Birde sonarlarda far motoru uyan tip var uymayan tip var ona dikkat :) Benim junyana far motorunu taktık sorunsuz kullanıyoruz :)

Bence sonar daha başarılı, krom kaplı olanlarıda düşünebilirsin onlarda çok güzel duruyor.

Ahmet Altınçubuk

arkadaşım ben aracımı sattım sonar marka angellar ve 1 haftalık xenonlarımı söktüm ,tek bir sorunu yok siyah zeminli düşünürsen foto yollarım tlf.05428026082

Geri