skyeye' Alıntı:Keşke herkes doğru düzgün kullansa da bu kasislere hiç gerek kalmasa
+ sonsuzz aynen katılıyorum :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skyeye' Alıntı:Keşke herkes doğru düzgün kullansa da bu kasislere hiç gerek kalmasa
budur işte!:good:ekselans0001' Alıntı:+ sonsuzz aynen katılıyorum :good:
İşte bu ilçeyede hız tutkunları ve kural tanımazlar yüzünden iki km meseye konmuş bir yığın engel ve onlarca ışıklar konulmuş . Her sene bu kısa mesafede yazın ölümcül kazalar yaşanıyor . Sanki yazın kuralsızlıklar kenti gibi. Bu yorumumdan bunları onayladığım anlamı çıkarılmasın .Ben bunları koyanları değilde kuralsızlıklarından dolayı bunlara sebeb olanları gündeme getirmek istedim.Her geçişte söylenecek ne varsa buna sebep olanlara söylemek lazım. Çoğu zaten bunlara bile aldırış etmiyor.ALBATROS_09' Alıntı:Bizim kücücük ilçede 2kmlik caddede bi sürü engel var.Sinirimi bozuyo aslında bi yönden iyide kazaları önlüyo bi yandan ,bazı insanlar çok hızlı gidiyo sehir içinde o bakımdan iyi ama dur kalk yapınca yakıtı yaktırıyo,hızlı gecsen ön takım servise gidiyo en iyisi yavaslamak ne yapacaksın ki...
GUARDIAN' Alıntı:nasıl geçersen geç sen genede yapanlara benim içinde hayır duası et anladınız siz!!!!!! !!!!! zaten adamlar bunlara harcadıkları parayla çukuları kapatsa bozuk yol kalmazdı. yawaşlayalım diye yapıyolar sözde görmediğin şeye nasıl yawaşlarsın ki kasis war işaret yok.............................................