arkadaslar sonunda insigniami alarak aranıza katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ivkartal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iste resimler
allah herkese nasip etsin arkadaslar tesekkurler iyi dilekleriniz icin herkese kazasız surusler

Ekli dosyalar

• DSC_0004.webp
    DSC_0004.webp
    43.4 KB · Görüntüleme: 54
  • DSC_0005.webp
    DSC_0005.webp
    44 KB · Görüntüleme: 49
  • DSC_0007.webp
    DSC_0007.webp
    42.7 KB · Görüntüleme: 44
  • DSC_0008.webp
    DSC_0008.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 43
  • DSC_0009.webp
    DSC_0009.webp
    32.7 KB · Görüntüleme: 46
sinyalli aynalarıda taktırmışsınız :D nerede kaça yaptırdınız?

aldıgımda uzerinde idi extra olarak 18inch lastiklerde beraber bide ici bej on konsol renkli bana adana opel en son bu sekli ile 80 e biraktı ve beyaz renk yok dedi. sonra arkadasla cıktık ona 2ci el bi captiva bakmak icin galericiler sitesine gittik ve bu aracı gordum tamamen tesaduf sordum 77 bin dedi 74,500 e el sıkıstık expertini cıkarttım aldım aldıgımda 1700 km idi.
sanırım 74500 2012 icin iyi bir rakam

ARacınız hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah :)
Benim için insignia demek AFL demek tek eksik bu bence :)

tesekkurler tolga

AFL derken direksiyona duyarlı farları kast ediyorsun dimi oysa evet bende 1 tanede megane 3 var onda bile var fazla ise yaradigini soyleyemem ama tabiki bir eksik bu arada sifirini almak icin gittigimde benim cep nosunu almıslardı az once de aradılar
kampanya icin son gunmus bende aldıgımı soyledim ufak bir sohbetten sonra bana
en mantıklı isi yaptıgımı yeni yılda o aracın 90 bin ın uzerinde olmasını beklediklerini soyledi nekadar dogru bilmiyorum

Son düzenleme:
AFL derken direksiyona duyarlı farları kast ediyorsun dimi oysa evet bende 1 tanede megane 3 var onda bile var fazla ise yaradigini soyleyemem ama tabiki bir eksik bu arada sifirini almak icin gittigimde benim cep nosunu almıslardı az once de aradılar
kampanya icin son gunmus bende aldıgımı soyledim ufak bir sohbetten sonra bana
en mantıklı isi yaptıgımı yeni yılda o aracın 90 bin ın uzerinde olmasını beklediklerini soyledi nekadar dogru bilmiyorum

AFL farları Renoyla kıyaslamak çok yanlış :) AFL'nin muadilini Mercedes yeni çıkarttı, son kasa Skoda Superb'de de daha basit olanı var, yani AFL şimdilik eşsiz denebilir.
bu farın özelliği sadece direksiyona göre sağa sola dönme değil; araç hızına, hava koşuluna, trafik durumuna göre farklı aydınlatma ayarlarını otomatik yapıyor. yolda en iyi görüş için en uygununu seçiyor, uzunları yakmak için bile müdahale etmiyorsunuz herşey otomatik.

arabayı 2.el mi aldınız orasını tam anlayamadım?

aramıza hoşgeldiniz.

afl manyak bişi. uzaktan açınca şöle sağa sola yukarı aşağı bi tur atıyo benim küçük kızım baba araba sağa sola bakıyo diyo. yolda da eğimlere göre farlar hareket ediyor. uzun far adaptif süper bişey. alacağınız araçta sunroof olmasın, otomatik ayna olmasın, hatta camlar otomatik olmasın ama afl far muhakkak isteyin. çok rahat ve çok estetik bir far sistemi....gece yolculuk sıfır hatayla devam....

hayırlı olsun. bu arabaya yapılabilecek en güzel şey mükemmel orjinal görünümünü korumaktır.

Geri