arkadaslar vectra cd aldık...

Hayırlı uğurlu olsun dostum. Araba hakketten çok temiz görünüyo. Seninkinin yanında benimkinin o kadar da temiz olmadığını anladım. Bi SONAX yapsam iyi olcak sanırım :D

tesekkur ederım saolun.
ugur senın arabada lpg varmıydı?

Çok güzel bir araç almışsınız,güle güle kullanın.Ben uzun zaman araştırdım ama böyle temiz bir Vectra bulamadım:(

tesekkur ederım saolun.valla bende arastırmadım zaten.araba amcamın ve cok az bınıyordu.oda laguna arıyordu bızde vardı.hemen takas ettık.bende hastasıyım bunların.ozellıkle otomatıklerının...

hayırlı olsun Burak vectradan sonra megana zor bınersın bence, arac da cok temız gıbı gule gule kullan kazasız belasız gunler dılerım

sıralı lpg mi var?
bakarsın ılerıde gecerım lpg ye...lpg de cok sorun yasıyor musun?

Evet kardeş, Voltran marka sıralı sistem LPG var araçta. Ama açıkcası eğer kendim taktıracak olsaydım Voltran taktırmazdım. Voltran bildiğin gibi Türk markası ve ucuza mal adildiği için bi takım sorunlar yaşıyorum. En basit örneği LPG göstergesi. Hiç bir zaman ne kadar kaldığını göstergeden anlayamıyorum. Hep km kontrolü yapmak zorunda kalıyorum. Geçenlerde gene bi sorun oldu. Araçta LPG olmasına rağmen bi türlü benzinden LPG ye geçmiyordu. Serviste tesisa ile ilgili sorun olduğunu, tesisatn yenilenmesi gerektiğini söylediler. Kafayı yemek üzereyken adam ben 30 ytl ye kendi yöntemimle hallederim dedi. mecburen tamam demek zorunda kaldım. naptığını bilmiyorum artık. Ama performans olarak bi fark görmedim hiç benzinle. Yani bastın gidiyo gene araba :) LPG yi şiddetle tavsiye ederim.

valla cengız abı bakarız artık.bı sure babama verdım megane ı.eger vazgecemezsem vectradan ınmem.ama benzınden bıkarsam megane ı gerı alırım...

Evet kardeş, Voltran marka sıralı sistem LPG var araçta. Ama açıkcası eğer kendim taktıracak olsaydım Voltran taktırmazdım. Voltran bildiğin gibi Türk markası ve ucuza mal adildiği için bi takım sorunlar yaşıyorum. En basit örneği LPG göstergesi. Hiç bir zaman ne kadar kaldığını göstergeden anlayamıyorum. Hep km kontrolü yapmak zorunda kalıyorum. Geçenlerde gene bi sorun oldu. Araçta LPG olmasına rağmen bi türlü benzinden LPG ye geçmiyordu. Serviste tesisa ile ilgili sorun olduğunu, tesisatn yenilenmesi gerektiğini söylediler. Kafayı yemek üzereyken adam ben 30 ytl ye kendi yöntemimle hallederim dedi. mecburen tamam demek zorunda kaldım. naptığını bilmiyorum artık. Ama performans olarak bi fark görmedim hiç benzinle. Yani bastın gidiyo gene araba :) LPG yi şiddetle tavsiye ederim.
valla opel için brc yi cok tavsıye edıyolar ama bakalım.benzınden bıkarsam tupu dayarız:)

Geri