Arkadaşlar Vectrada Anahtardan Yapilabilecek şeyler???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onuroktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gümrükte varmış onlardan adamını bulunca çok ucuza veriyorlarmış:) :) :kop:

arabayı cıza bilirsin :)bmw olsa hadi neyse herşeyi yaparsın aynaları katlarsın farlaarı kapatırsın vs.....

skyeye' Alıntı:
Bizim Corsa'ların anahtarında bi tuş var, iniyorsun arabadan, basıyorsun tuşa, araba kendi kendine parkediyor.Bu Vectra'lar biraz donanımsız galiba :)

bide anahtar deliğine takınca sağa çevirince camları kapama war ...

Ya dalga geçiyoruz falan da C4te anahtardan farlar açılıp kapanıyor. Bence bu opel için utanç kaynağı. Aslında bütün anahtarları (ufak detaylar da) utanç kaynağı. Başta benim arabamınki olmak üzere anahtarlar rezalet. Şahininki daha estetik kesinlikle. Ayrıca opel böyle sadece yazılımla halledilebilecek bir sürü ufak ayrıntıyı kullandırmaktan aciz. Ne var ki anahtardan far açmaya ya da yola çıktıktan sonra otomatik kapı kilitlemeye vs. vs. böyle bir sürü küçük ayrıntı war. Tamam Opel iyi araba ama şeytan ayrıntıda gizlidir.

bnde bi vectra c de anahtardan ayna kapatan birni görmüştüm:confused: bmw de anahtardan bagaj açma war öyle stilo da süper kilitleme war sunroof tan tut camlara kadar bnce yazılımla bunlar yapıla bilir (bagaj açma hariç )

Vectra'ların elegance modellerinde ayna kapatma da var.Benim aracımdaki anahtardan bahsetmem gerekirse,kapılar-4 cam-aynalar-sunroof ve bagaj anahtar üzerinde açılıp kapatılabiliyor.Farı açıp kapatmaksa bazı firmaların tüketicilerin gözünü boyamak için yaptığı ufak manevrlardan başka birşey degildir.Araba alırken anahtar özelliği beni ilgilendirmez,aldıktan sonra da çok önemli olmayan bir ayrıntı yüzünden arabamdan sogumam-ayıplamam.Far özelliğinin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum...

neonal' Alıntı:
Ya dalga geçiyoruz falan da C4te anahtardan farlar açılıp kapanıyor. Bence bu opel için utanç kaynağı. Aslında bütün anahtarları (ufak detaylar da) utanç kaynağı. Başta benim arabamınki olmak üzere anahtarlar rezalet. Şahininki daha estetik kesinlikle. Ayrıca opel böyle sadece yazılımla halledilebilecek bir sürü ufak ayrıntıyı kullandırmaktan aciz. Ne var ki anahtardan far açmaya ya da yola çıktıktan sonra otomatik kapı kilitlemeye vs. vs. böyle bir sürü küçük ayrıntı war. Tamam Opel iyi araba ama şeytan ayrıntıda gizlidir.

Ben sana esas rezaletin ne olduğunu söyleyeyim.Eşimin 2000 model 106 Quiksilver'ının anahtarında bile uzaktan kumandalı merkezi kilit varken 2001 model Focus'larda bu özellik sadece Ghia'larda bulunuyordu.

anahtar anahtardır arkadaşlar fazla bişiy beklememek gerekli
anahtarla lastik şişirmeye felan kalkmayalım
arbayı calıştırsında gerisi kolay yanlız espirilere çok güldüm valla
almış yürümüş makara

bu arada 131 şahinde görmüştüm kapı kolu iptal anahtardan yani kumandadan açıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri