Arkadaşlar yağmurda aracınıza binerken dikkat edin.Önemli...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmiş olsun...Heralde sivri 20 cm lik bişey lazım oldu birine..Canı yanmasın diyede yumuşak tarafını aldı galiba..

ne günlere kaldık Ya Rabbi:(

Yuh Be 5 Lıralık bır şey be lazımsa git al

geçmiş olsun bende geçen değiştirdim gm oroginali 75 gayme

geçmiş olsun arkadaşım,dikkat etmek lazım..

Yazık insanlar nelere kadar düştü.Çok yazık...

ya ben böyle zihniyetın nedıyım ya acızlik işte :(

ya boylesi de o kdr profesyonel çalışıyo ki adamı goremıyorsun bile. zaten gorsen farklı konusacaksın. daha once unıversıtemın bulundugu yerde bırısı arabamın lastıklerını ındırmıştı yol kenarında park halındeyken. ama namussuz oyle bır ındırmış ki janta oturtmuş. sonra karşıdakı otopark a gıttım. boyle boyle dedim. yapanın değil kendisini , ana avrat ne varsa sövdüm, kimse ben yaptım demedi. yaklaşık 1 ay sonra ana avrat sövdüğüm 40 lı yaşlarındaki uzun boylu namussuzu başka araçların lastıklerını indirirken gördüm. bizde böyle şeyler olmaz , boyle seylerle uğraşılmaz diyen namussuzun yanında durdum. camı açtım. oyle bı baktım ki, deve kuşu olsa o kadar yerin dibine girmezdi diyeceğim ama karşımdaki insan mı ki utansın. hele dursun bakalım. indirdiği araba rakip otopark ın arabasıydı. daha onlara şikayet etmedim. bi karışsın ortalık silahlar patlasın......

:D:D:D
çok iyi ya
Çok geçmiş olsun...Heralde sivri 20 cm lik bişey lazım oldu birine..Canı yanmasın diyede yumuşak tarafını aldı galiba..

imkan olsada bunları piyasadan toplasalar.

Geri