Arkadaşlar Yardim Edin Lütfen Ne Yapmaliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhaninho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhaninho

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADAŞLAR BABAMIN AĞZINDAN

mayıs ayında 2006 opel astra araba aldım.12.6.2006 da kaza yaptık.daha doğrusu bizim arabamıza çarptılar,kaza raporuna göre tamamen karşı taraf kusurlu yalnız oğlum sertifikalıydı,kazadan bir gün sonra ehliyetini aldı.ben ankarada ki opel opis servisine getirdim,yalnız ilgililere dedim ki belki sigorta bunu ödemeyebilir,kasko yaptırdığımız şeker sigortaya sorun ona göre bize bilgi verin bizde eğer ödemeyecekse dışarda yaptırcaz ve haber bekledik.opisten bizi aradılar şeker sigortaya opis sormuş,exper gelmiş onay alındı dendi,arabamızı tamir ettiler,teslim ederkende formalite icabı,herkes imzalıyor diye 3,057,20 ytl lik senet imzalattılar 2 ay sonra biz sizi ararız gelirsiniz ve alırsınız senedinizi dediler.arada biz gene sorduk normal prosedür devam ediyor dendi,merak etmenize gerek yok dendi.bu gün opisten aradılar ve şeker sigorda parayı ödemedi."paray verın yoksa mahkemeye veririz"dendi.
peki şimdi ben şeker sigortaya soruyorum "biz tüm belgeleri,raporları ve gerekli her evrağı opis servisine verdik,onlarda sizden exper çağırmışlar,siz onaylamışsınız,onlarda işleme başladılar.biz ayrıca ankara bölge ile de telefonla görüştük hiç bir problem yok işleminiz devam ediyor dendi." şimdi 7 ay sonra neden reddedildi,o evraklara göre onayladınız.eğer onaylamasaydınız dışarda başka bir servise tamir ettircektik belkide 1/3 fiyatına.sizin bölge müdürlüğünüzden diyorlar ki evrakları verelim siz takip edin, o zaman sizin işleviniz ne,insanlarla dalga mı geçiyorsunuz.niye 7 ay bekliyorsunuz o zaman hemen cevap verseydiniz.adam mı kandırıyorsunuz yoksa bizle dalga mı geçiyorsunuz.mağduriyetimizn en kısa zamanda giderilmesini istiyoruz.

arkadaşlar yukarıdaki mesajı babam sigortaya yolladı
birde opele aşağıdakini yolladık şikayetva.com a da yollandı

mayıs ayında 2006 opel astra araba aldım.12.6.2006 da kaza yaptık.daha doğrusu bizim arabamıza çarptılar,kaza raporuna göre tamamen karşı taraf kusurlu yalnız oğlum sertifikalıydı,kazadan bir gün sonra ehliyetini aldı.ben ankarada ki opel opis servisine getirdim,yalnız ilgililere dedim ki belki sigorta bunu ödemeyebilir,kasko yaptırdığımız şeker sigortaya sorun ona göre bize bilgi verin bizde eğer ödemeyecekse dışarda yaptırcaz ve haber bekledik.opisten bizi aradılar şeker sigortaya opis sormuş,exper gelmiş onay alındı dendi,arabamızı tamir ettiler,teslim ederkende formalite icabı,herkes imzalıyor diye 3,057,20 ytl lik senet imzaladık 2 ay sonra biz sizi ararız gelirsiniz ve alırsınız senedinizi dediler.arada biz gene sorduk normal prosedür devam ediyor dendi,merak etmenize gerek yok dendi.bu gün opisten aradılar ve şeker sigorda parayı ödemedi."paray verın yoksa mahkemeye veririz"dendi.bizi o ki ısrarla söylememize rağmen neden kandırdılar.biz dışarda yaptırsaydık en fazla bin ytl ye yaptırırdık.firmanız bize yalan söyledi,kandırıldık.şimdide bize tam tersini söylüyorlar.yani kısaca "niye arabayı siz yapıyorsunuz,belki biz size yaptırmayacağız,ve üstelik formalite diye senet imzalatıyorlar"
mağduriyetimizin en kısa zamanda giderilmesini istiyoruz.

siz ne fikir verebilirsiniz ACİL LÜTFEN

kardeşim bi avukatla görüşüp dava olayına git başka türlü olmayacak gibi Allah yardımcın olsun kardeşim koskoca şirketler bile 3-5 milyar için bööle şerefsizlik ler yapabiliolar..

ekselans0001 arkadaşıma katılıyorum...bir avukatla görüşüp hukuki açıdan ne yapabileceğine bi bak.yalnız kendi fikrimi paylşmam gerekirse siz senet imzalamışsınız.onların elinde yazılı imzalı belge var ve hukuki açıdan haklı ve üstün görünebilirler..elinizde herhangibi bir yazılı belge varmı "işleminiz onaylandı","hasarınız karşılanacak" vb. tarzında..bu arada formalite icabı senet diye bişey yoktur resmiyette..

M.A.J.O.R' Alıntı:
ekselans0001 arkadaşıma katılıyorum...bir avukatla görüşüp hukuki açıdan ne yapabileceğine bi bak.yalnız kendi fikrimi paylşmam gerekirse siz senet imzalamışsınız.onların elinde yazılı imzalı belge var ve hukuki açıdan haklı ve üstün görünebilirler..elinizde herhangibi bir yazılı belge varmı "işleminiz onaylandı","hasarınız karşılanacak" vb. tarzında..bu arada formalite icabı senet diye bişey yoktur resmiyette..

adamlar dediler ki herkes imzalıyor formalite yahu koskaca adamım bende üniverste okuyorum hemde işletme inanamıyorum ama kazaanın sıcaklığıyla babam da imzaladı kadın öyle deyince.resmen dolandırıldık.bunu yapan da OPİS OPEL
be kadın sigorta ödemeyecekse söyle aracı yaptırmayalım sende niye söylemiyosun şişirme fatura çıkarttılar bide nasıl olsa sigortadan alırız diye,alamayıncada aramışlar babamı sigorta ödemiyor siz ödeyeceksiniz kazadan tam 7 AY SONRA adam bide tansiyon hastası...
hiç bir belge yok elimizde
adamlar exper çağırmışlar,onay verilmiş işleme başladılar hiç bize bile sormadan...

arkadaşlar beni kardeşiniz bilin. bunlar bana bunu yaptılar yarında size yapacaklar ibret alın!!!!!!!!!!!
bize haksızlık yapıp yalan söyleyenlerin allah belalarını versin

opel turkıye opel almanya buralara sıkyette bulunacan gerekırse mahkeme yolarına basvuracan boyle işlere gırenler profesyonel olur bıraz ugrasırsın ama sonuna kadar ugras servıslıgını bıle alırsın ellerınden

sorun serviste degilki. seker sigortada...

servis hakli, sigorta ödemezse birisinden servis ücretini almalari lazim...

fakat arkadaslarin dedigi gibi hemen avukata ve sanirim tüketici mahkemeleri var, birde oraya basvurun...

sigorta ne diyor? niye ödememisler?

alpasch' Alıntı:

fakat arkadaslarin dedigi gibi hemen avukata ve sanirim tüketici mahkemeleri var, birde oraya basvurun...

kazayı yapan benim,yaptığım gün sertifikalıydım,sonraki gün gittim aldım ehliyetimi keşke daha önce alsaydım,sigorta ehliyetsiz diye kabul etmemiş,o zaman niye opel e onay verdide işlemimizi yaptılar,7 ay önce deselerdi "kardeşim çocuk ehliyetsiz kabul etmiyoruz sertifikayla olmaz" diye biz de ona göre hareket ederdik.

alpasch' Alıntı:

Doğru ama belki de servis faturayı şişirdiği için kasko ödemeyi kabul etmemiş olabilir ... :eek: :confused: :(

orhaninho' Alıntı:
kazayı yapan benim,yaptığım gün sertifikalıydım,sonraki gün gittim aldım ehliyetimi keşke daha önce alsaydım,sigorta ehliyetsiz diye kabul etmemiş,o zaman niye opel e onay verdide işlemimizi yaptılar,7 ay önce deselerdi "kardeşim çocuk ehliyetsiz kabul etmiyoruz sertifikayla olmaz" diye biz de ona göre hareket ederdik.

polis raporunda felan yaziyormu senin kullandigin?

benimde benzer birsey basima gelmisti. babam indirdi direksiyondan,kendi oturdu. cagirin polisi dedi. olay bitti...

bir yerde yazmiyorsa senin kullandigin, böyle birsey yapilamazmi?

+ almanyada 17 yasinda kursa gittiysen yaninda ehliyet olan biriyle kullanabilirsin. belki türkiyede de vardir öyle birseyler... en iyisi avukat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri