Arkadaşlar Yardim Edin Lütfen Ne Yapmaliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhaninho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astrammm' Alıntı:
opel turkıye opel almanya buralara sıkyette bulunacan gerekırse mahkeme yolarına basvuracan boyle işlere gırenler profesyonel olur bıraz ugrasırsın ama sonuna kadar ugras servıslıgını bıle alırsın ellerınden

:good: :good: evet sonuna kadar uğraş. buna sahtekarlığın daniskası bence

geçmiş olsun

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.İşin çok zor onu belirteyim.Bişekilde ötetirsin sigorta şirketine merak etme.
bazı seçeneklerin var;
Ya parayı servise ödersiniz daha sonra sigorta şirketine rücu edersiniz.
Yada parayı ödemeden direk sigorta şirketini mahkemye verebilirsiniz.
Burda servisin hiçbirkusuru yok belirtmekte fayda var.
Sigortanın sizi aldattığını ispatlamanız için yazılı bir belgeye gerek yoktur.3 yada 5 tanıkla bunu ispat edebilirsiniz.
Yada parayı yatırıp keyfinize bakarsınız :)
ama burda senin ehliyetsiz olmanla ilgili nasıl bir durum oluşşur onu bilmiyorum açıkcası.keşke arabayı ehliyetli birine verseydin o sırada :(
umarım yardımcı olmuşumdur

cok gecmıs olsun arkadasım.allahtan canına bırsey gelmemıs.keske bıraz daha sabredıp ehlıyetını alıp oyle cıksaydın yola.burda bence suclu hem servıs hemde sıgorta.hukukı yollara hemen basvurun ama ınsallah o gun ehlıyetının olmaması karsına cıkmaz.cunku sıgorta ıcın cok buyuk bır done bu.

Öncelikle geçmiş olsun...sertifikalı şekilde kaza yapınca sigortanın seni ehliyetsiz olarak görmemesi lazım...sonuçta ehliyet almaya hak kazanmış durumdasın...bence şeker sigorta ile bir kez daha görüş ve bölge müdürlüğünden tam olarak neden hasar ödemesi yapılmadığını bir öğren. ona göre mahkeme yolunü düşün bence...

kardeşim geçmiş olsun en güzeli, bi avukatla görüşmen bence peşini bırakma derim en iyisini onlar bilir bi danış tekrar geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun, tek söyleyebileceğim sigorta şirketleri alacağını kimsede bırakmamak için ellerinden geleni yapabiliyorlar. Ama sende servisin faturası varsa kaskodan paranı alıp servise imzaladığın senedi geri alabilirsin sanırım. Bıkmadan uğraşırsan kaskodan paranı alırsın allah kolaylık versin

ya sitede sigortacı arkadaşlar olcaktı onlar bir yorum getiremezler mi acep.. Ayrıca çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun... bu sigortalarda bir şart var tek şöför çift şöför gibi kasko da bu teminat varmıydı acaba sigorta bunla ilgilimi reddettiki ????

OpeLT' Alıntı:
ya sitede sigortacı arkadaşlar olcaktı onlar bir yorum getiremezler mi acep.. Ayrıca çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun... bu sigortalarda bir şart var tek şöför çift şöför gibi kasko da bu teminat varmıydı acaba sigorta bunla ilgilimi reddettiki ????

sigorta beni ehliyetsiz kabul etti...ben sertifikayla kullanıyordum arabayı ,üşendim 180 YTL verip kim alacak ehliyeti emniyete git bir sürü iş diye,kazadan sonraki gün gidip paşa paşa aldım,aklıma s.çim,ders olsun bana,ibret olsun millete uğraştırıyo işte şimdi

gerçekte sigortacı arkadaşlarr yok MU bana YARDIMSI OLUN LÜTFEN,TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİNE DE BU GÜN MESAJ ATTIK GEREKİRSE TÜKODER E GİDECEĞİZ ANKARA BÜROSUNA

astrammm' Alıntı:
opel turkıye opel almanya buralara sıkyette bulunacan gerekırse mahkeme yolarına basvuracan boyle işlere gırenler profesyonel olur bıraz ugrasırsın ama sonuna kadar ugras servıslıgını bıle alırsın ellerınden

sonuna kadar katılıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri