arkadaslar yenı astra almayı dusunuyorum sizce?

Ynt: arkadaslar yenı astra almayı dusunuyorum sizce?

sedat Srkya link' Alıntı:
enjoy plus paket alıcam ama motor 1.3  yanlız bi vatandasa sordum arac gıtmıyoo dıyor bıraz fazla yakıyormus

Gidiyor -gitmiyor olayı görecelidir.  Herkesin beklentisi farklı. Sizin amacınız ışıklarda en öne fırlamak mı? Yoksa 1-2 sanıye geç gitsin ama araba çok yakmasın mı? Buna göre karar verilmeli.

Benim şahsi görüşüm dizel araç alan birinin temel amacı EKONOMİdir. o halde bi miktar performanstan ödün verebilir.

Kullandigin an asik oluyorsun arabaya :)

yanlız ben carsamba gunu showroma gıdıcm int sıtesındekı fıtyatlara bakıorum dedıqınızle esıt deqıl  dize sport 57769 yazıyoo

Sedat bey aynen benim gittim opel bayiinde de o fiyat yazıyordu ancak sordugumda daha pazarlık bile etmeden 51.500'e bırakırız dediler. kartel koruma vs hediye..

haklısınız tskur ederım hersey ıcın saolunn

yanlız ben carsamba gunu showroma gıdıcm int sıtesındekı fıtyatlara bakıorum dedıqınızle esıt deqıl  dize sport 57769 yazıyoo
sen orada yazanlara inanma en az 6000-7000  çıkart öyle plan yap donanım konusunda iyi düşün sonrasında pişmanlık olmasın bence 1.3 motor sadece kalkışta biraz sorunlu (oda 1. vites) onun haricinde  gayet başarılı uzun yoluda gayet rahat

BurakyNk link' Alıntı:
Kullandigin an asik oluyorsun arabaya :)
sevenleri ayırmayalım o zaman

BİLDS link' Alıntı:
Gidiyor -gitmiyor olayı görecelidir.  Herkesin beklentisi farklı. Sizin amacınız ışıklarda en öne fırlamak mı? Yoksa 1-2 sanıye geç gitsin ama araba çok yakmasın mı? Buna göre karar verilmeli.

Benim şahsi görüşüm dizel araç alan birinin temel amacı EKONOMİdir. o halde bi miktar performanstan ödün verebilir.

045thumbsup

enjoy plus paket alıcam ama motor 1.3  yanlız bi vatandasa sordum arac gıtmıyoo dıyor bıraz fazla yakıyormus

öncelikle sizi tanıyalım tanışma odasında
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2.0

sonra ne istediğinizi fiyat aralığını söylerseniz daha fazla yardımcı olunacaktır
performans mı bekliyorsunuz ekonomik bir araç mı ?

kimmiş acaba o vatandaş, araç gitmiyorsa biz nasıl kullanıyoruz :)
ve onun kullandığı 5 lt yakan bir dizel araç var mıymış çok merak ettim açıkçası

Araci test edin butun donanimlarida arastirin hangisine alim gucunuz varsa ona karar verirsiniz ama sunu soylemek istiyorum enjoy plus kullanicisi olarak enjoy plus cosmonun daha benzeri ve daha az donanimlisi  iken sportta spor koltuk spor direksiyon gibi farklar var bunlar cosmo dada yok bu yuzden daha cekici gelebilir farklari iyi incelemek lazim sport+afl uzak tarih verilmezse tercih edilebilir ama donanim tamamen zevk isi ben enjoy plusla pisman olmazsiniz diyorum ama ihtiyaclar degisir

Geri