arkadaşlar yeni astradan yollarda ne kadar çok var!!!

orhaninho

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar biz arabayı geçen sene aldık ozamanlar fazla yoktu,bu yıl araba ŞAHİN e döndü taksi gibi,yollarda birsürü yeni astra H var...

bu kadar çok şikayet geliyorsa neden bu kadar fazla bu araba?

kızılay dağıtıyordur :) şaka bi yana sende astra kullandığın için bu araçlar senin gözüne daha çok batıyordur

abi piyasa da acayip çok var gerçekten buda paralel olarak şikayet sayısını arttırıyor eryamandan Ankara ya giderken 10 tane görüyorum en az şaka gibi geliyo insana bide napalım yaa opel olarak çok iyiyiz özellikle Astra olarak satışlarda birinciyiz kahretsin ya biz Opelciler böyleyiz ya napalım :p :p :p

abi piyasa da acayip çok var gerçekten buda paralel olarak şikayet sayısını arttırıyor eryamandan Ankara ya giderken 10 tane görüyorum en az şaka gibi geliyo insana bide napalım yaa opel olarak çok iyiyiz özellikle Astra olarak satışlarda birinciyiz kahretsin ya biz Opelciler böyleyiz ya napalım :p :p :p

dostum eryaman ankara arası bayağı bir şehirler arası yol gibi az görüyosun:) :) :)

eryamanda oturanlar için "helede merkeze iniyorlarsa haftanın çoğu günü" hayat yolda geçiyor olmalı:p

Astralar tamam da...New corsa nerede ???

bence cmonlar fazla tutulmayacak, gidiş de bunu gösteriyor gibi

Geri