arkadaşlar yeni astradan yollarda ne kadar çok var!!!

evet corsa reklam güzel,arabada şekil güzel, ama fazla gözükmüo bakalım ileride belli olur....

ARABAYI KEŞKE SİYAH ALDIRSAYDIM DİYE ŞİMDİ DÖVÜNÜYORUM ÇOK PİŞMANIM,,,

(araba siyah olunca) KAPI KOLLARI,CAM ÇITALARI,AYNA KAPAĞI,KAPI YANINDAKİ ÇITALAR KROM KAPLAMA OLUNCA DEHŞET OLUYO ARABA...

AYRICA DİZEL İSTİYORDUM GİTTİM BENZİNLİ ALDIM PİŞMANIM PİŞMAN OKUYAN ARKADAŞLAR VARSA TAVSİYEM
EKONOMİK ASTRA H TARİFİ:
-DİZEL
-ESSENTİA
-MP3 ÇALAR
-SİYAH RENK
-KAPI KOLARI,AYNA KAPAKLARI(olmasada olur),KAPI ÇITALARI KROM KAPLAMA
-JANT I DA YA COSMODA YADA ELEGANCE NİN ÇOK GÜZEL BİR JANTI VAR (BMW X5 TEKİ JANT TA AYNISI)

ŞU ANDA BÖYLE OLMASINI İSTİYORUM AMA DEĞİL,

ALACAK OLAN ARKADAŞLARA BÖYLE BİR BİLGİ VERİM :D:D

AMA RESİMLERİNİ BEN GÖRMEYEYİM :)))))))

Astra'lar çok satıldığı icin şikayet olasılığı da doğru orantılı şekilde artıyor.Opel'in birçok modeli icin bu gecerli bu.Ama az satılan vivaro-movano gibi modellerde duymuyoruz hiç....

valla aracımdan çooooook memnunum .aracım triptironıc vites ..şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.Allah yaşatmasında.

birkaç şey söylemek istiyorum.fiyatına göre şu ana piyasada alınabilecek en iyi araç..2006 golf kullanan ve ya 2006 jetta kullanan var mı? 8-9 ay sonra içindeki koltuk ve tuş takımı deformasyonu hakkında bilgisi olan var mı? bi de bizim araçlara bakın hatta ilk çıkan 2004 model new astra lara bakın ..içi mis gibi .kendi aracınızdan başka araç kullanmadıgınız için böyle düşünüyorsunuz.

evet en cok satilan araba opel özellikle corsa ,astra,zafira almanyada en fazla üretilen araba astra nin satisida golf lara fark atmisti simdi ne durumda bilemiyorum durum almanyadada ayni ne kadar coksa o kadar ariza göze batiyor kayin babam 99 un 3 üncü ayinda mercedes almisti yeni 3 yil sonra turboyu dagitti 1200 € ya yaptirdi su an ön takimlarinda problem var araba 97000 km de benim zafi ise 177500 oldu bu gün allaha cok sükür bir problem yok daha hangisi iyiymis düsünmek gerek en iyi araba en masrafsiz araba dir

evet,katılıyorum Ankara'da astra h satışlarında patlama oldu.nereye giderseniz astra kaynıyor.gerçektende her yönüyle kaliteli araba.

bence cmonlar fazla tutulmayacak, gidiş de bunu gösteriyor gibi
yapmayın abi İzmir kaynıyor İstanbulda da çok gördüm hatta Antalya da bile yeterince war...:rock

Ben de artık günde 2-3 tane görmeye başladım corsa :)
hele 1 sene geçsin,bu kadar acele etmeyin yahu,ben Astra H aldığım zaman 1 sene boyunca trafikte takip edildim,herkes yolsa resim çekiyodu :)

istanbulda şahinden daha çok Astra var. ilk çıktığında çok tutmamıştı. Ama şimdi heryer astra kaynıyor. Cmonlarda yakında heryerde çoğalmaya başlayacaktır. :)

hakikaten cok fazla var. uyuz oluyorum. fark gerekiyor aralarında.. garantiden cıksın tesko yla olsun chiple olsun yaratcam o farkı ama şuan için uyuz vaziyetteyim.
almayın şu arabayı artık :)

yeni makyajlılarda patlatı zaten.. her gördügümde nekadar iğrenc diyorum. "Ulaşamadığı ciğere pis diyen kedi misali" :) ama hakikaten makyajsızı daha güzel:) (karartma stoplar haric :()

yaw valla bedavami dagitiyolar diyorum....pisman oldum yaw aldigima ilk baslarda millete soledıgmde oooo astrami diyolar sımdı dedigimde baslıyolar he biliyom onu benım bir suru arkımda falan var diyolar..valla keske leon alsaydim:D

Geri