arkdaslar...astra h 1.3 mars motoru kampanyası...

ben gecen sene de kullandım kışın ama herhangi bir sorun yoktu srvise plakayı verdim degişim hakkı oldugu soylendı suruden ayrılanı kurt kapar devamlı gittiginiz servise plakanızı vermeniz yeterli aman ihmal etmeyin ve de unutmayın her aracta degil bazı model ve sasilerde var sıra oldugu da dogrudur klasik erken gelen oturur taktigi var burda da siz genede basvurunuzu yapın sıfır mars motoruna sahıp olacaksınız daha ne olsun bedeve işte...

güncel tutalım...

Arkadaşlar servisimle görüştüm, aracımın garantisi bitti dedim, kampanyayı sordum, getirin değiştirelim dediler. Arabayı bıraktım servise marş motorunu değiştiriyolar... Hadi hayırlısı
:good:

marş motorum değişti:alkis:, bayaa farketti, anahtarı çevirmemle çalışması bir oluyo...:good:

Son düzenleme:
marş motorum değişti:alkis:, bayaa farketti, anahtarı çevirmemle çalışması bir oluyo...:good:

hayırlı olsun arkadaşım..ya peki bu marş motorunun olmamasından dolayı kaynaklanan bekleme sırası istanbul a özgü birşeymi?...

Geçen hafta yaptırdım.Super oldu ..araba tek basmada calışıyor artık..0 YTL tuttu..Korna modullerıde gelmış.Farlar açıkken korna çalmamasına son..
Ama sıra var..Bana 4 gun sonraya randevu verdıler.
hocam hangi servise gittin
?????

hayırlı olsun arkadaşım..ya peki bu marş motorunun olmamasından dolayı kaynaklanan bekleme sırası istanbul a özgü birşeymi?...

Teşekkür ederim...

Ben hiç beklemedim, sabah verdim öğleden sonra aldım arabamı. İstanbul (dolmabahçe) Opel Gerçekte değiştirildi...

arkadaşlar ben marş motorunu değiştirmiştim :):):) zamanında büyük çabalarla ama korna için başvuracağım teşekkürler :)

Geri