arkdaslar...astra h 1.3 mars motoru kampanyası...

kampanyadan nasıl haberiniz oldu?

kampanyadan nasıl haberiniz oldu?

Ben forumdan öğrendim:good:,servisi aradım onay aldım, haberim olmasaydı parasını verip değiştirecektim...:eek:

Aslında opelin müşterilerini tek tek arayıp çağırması gerekiyo ama nerdeeee:mad:...
(bazıları çağırılmış ama 3-5 kişi)

Evet arkadaşlar bende opel ataköy'ü aradım değişmesi gerektiğini söylediler.Sabahtan bıraktım arabayı ögleden sonra aldım gerçi benim arabada bir problem yoktu ama zamanla problem görülebiliyomuş.onun için opel gerekli olanları ücretsiz değiştiriyor dedi servis.

kampanya ne zamana kadar sürecekmiş

Arkadaşalar kampanyanın ne zamana kadar süreceğini bilmiyorum ama garantisi biten 1.3 cdti larıda kapsıyor.Dizel astra kullanan arkadaşlar servisle temasa geçsin.Servisi aradığımda aracı aldığınız yerin değiştirmesi gerekli falan dediler bende öyle şey nasıl olur isteğim yerden gidip değiştiririm madem opel hatasını kabul etmiş servismi arıcam şimdi deyince ağız değiştirdiler ve getirin değiştirelim dediler.aracım eskiden biraz geç çalışıyordu marş motoru değişimi sonrası gerçekten fark görülüyor bilgilerinize.

bir güncelde benden sesi açılmayan cd calarlarınıza da bi çözüm bulurlar inş. :D

Serviste onuda sordum problem olanları farlar açık olduğu zaman korna falan çalmıyanlarında modüllerini değiştiriyolarmış ücretsiz olarak.

yarın sabah opel ataköye gideceğim bende kontrol için, biraz geç çalışma var sabahları, umarım değiştirirler...

Benim aracımda dahilmiş kampanyaya, çarşamba gününe randevu aldım, 3-3.5 saatte hallediliyormuş...

Yeni marş motorlarınız hayırlı olsun.

Geri