arkdaslar...astra h 1.3 mars motoru kampanyası...

bugün marş motoru değiştirildi arkadaşlar..daha marş basarken başka bi arabanın kontağını çeviriyormuşum gibi geldi...çok değişik valla...tok ve sağlam bi ses çıkarttı..tabii en önemlisi yarın sabahtan bakıcaz...

her gideninkini değiştiriyorlar mı?
bu kadar ciddi bir konuya pek katılım olmadığına göre bu konuda fazla sıkıntı yok ya da değiştiren arkadaşlar buraya mı yazmıyor.
benim araçta herhangi bir sorun yok ama yine de olayı baya merak ettim. şimdi opele gitsem değiştirmek zorundalar mı?
veya sorun yoksa da değiştireyim mi?

her gideninkini değiştiriyorlar mı?
bu kadar ciddi bir konuya pek katılım olmadığına göre bu konuda fazla sıkıntı yok ya da değiştiren arkadaşlar buraya mı yazmıyor.
benim araçta herhangi bir sorun yok ama yine de olayı baya merak ettim. şimdi opele gitsem değiştirmek zorundalar mı?
veya sorun yoksa da değiştireyim mi?

eğer motor yada şasi kodun değiştirilmesi gereken araçlar arasındaysa değiştiriyorlar..telefonda da öğrenebilrsin motor ve şasi numaralırını verip...ya da daha önce gittiğin bir yetkili serviste da vardır bu numaralar..

Bende bu sabah servise gittim ve aracı bıraktım, akşam iş çıkışı aldığımda marş motoru değişmişti, gerçi benim aracımda geç çalışma diye bir problem olmadığı için eskiye göre bir fark hissetmedim ama ileride doğabilecek bir arızayıda engellemiş olduk böylece. Ancak böyle bir durumu, opelin müşterilerine haber vermesi ve araçları değişim için geri çağırması gerekirdi. Bu bilgiyi bizlerle paylaştığı için Fellatore Cüneyt Bey'e teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben bugun gittiğimde sizi arayıp bilgilendirdilermi diye soruldu, parça araca göre spariş edilip araç çağırılıyormuş normalde. Beni çağırmadılar ama belki önce gidip talepte bulunanlarınki değiştirilecek sonra kalanlar aranarak çağırılacaktır.
Bence talepte bulunmayanları sorun çıkmadığı sürece çağırmazlar :)

Bende bu sabah servise gittim ve aracı bıraktım, akşam iş çıkışı aldığımda marş motoru değişmişti, gerçi benim aracımda geç çalışma diye bir problem olmadığı için eskiye göre bir fark hissetmedim ama ileride doğabilecek bir arızayıda engellemiş olduk böylece. Ancak böyle bir durumu, opelin müşterilerine haber vermesi ve araçları değişim için geri çağırması gerekirdi. Bu bilgiyi bizlerle paylaştığı için Fellatore Cüneyt Bey'e teşekkür ederim.
rica edrim...
ancak degişimi fark etmeniz gerekli cun ki yenisinin devri daha hızlı...
eskisi hın...hın...hınnnn diye cevirirken yenisi hınhınhınnnn diye ceviriyor gibi geldi bana ( nasıl tarif ama...)

rica edrim...
eskisi hın...hın...hınnnn diye cevirirken yenisi hınhınhınnnn diye ceviriyor gibi geldi bana ( nasıl tarif ama...)

benmi eski marş motoru da zannedersem sizin yeni tarifine :D uyuyordu zaten, ama yinede değiştirmiş olduk.

rica edrim...

:good: süper tarif... yenisi eskisinden iki kat hızlı çevirio gibi... ve marşa bastığım gibi çalışıo araba...

hep diğer arabalara özenirdim, adamlar marşa basınca arabaları anında çalışıodu, ben basınca nazlı nazlı... neyse kurtulduk... hınhın... :alkis:

ben bu olayı opel türkiyeye sordum. ne ceva aldım sizce? hepinizin tahmin ettiği gibi bu durumdan haberleri yokmuş. millet serviste değiştiriyormuş marş motorlarını isim bile verebilirim dedim. arkadaş bana servisler daha iyi bilir onlara bu bilgiler geliyor bizden önce biliyorlar dedi. ne salak bir firma bu opel türkiye anlamadım. GM bunlardan kesinlikle haberi yok bu heriflerin markanın ismini bu kadar kötüye kullandıklarını biliyormu acaba. allah hepimize kolaalık versin. bize bizden başka kimse yardım edemez. bence bir imza toplayaıp yazı yazalım opel almanyaya. bu olayı lütfen organize edelim şiddetle boykot edelim opel türkiyeyi.
birde bilen arkadaşlar vardır belki sadece dizeller içinmi geçerli marş motoru.

Haberi olmayan arkadaşlar için,güncel......

Geri