arkdaslar...astra h 1.3 mars motoru kampanyası...

özellikle 2006 modeller mutlaka gidip baktırsın, benimki değişti eskisine göre daha rahat çalışıyor, soğukta hiç sarsma kalmadı, bastığım anda çalışıyor...

benim araç 2006 idi. sakarya ople servisine mail attım. 1 gün sonra beni aradılar değiştirme kampanyasına dahil olduğumu söylediler. fakat araç eskişehirden alınmıştı, eskişehirdeki firmanın sipariş verip sakaryaya göndermesi gerekiyormuş bu prosedürü sakarya opel halledecek ve marş motoru geldiğinde beni arayacak ve bende değiştirince buraya yazacağım :)
gerçi sorun yoktu ama olsun bedava nasıl olsa...

bir yanlışlık olmasın ben bayrampaşa odaktan aldım arabayı. çengelköy arkas ta mars motorumu arabanın garantisi bittiği halde garantiden değiştirdiler.aracım 2005 model.artık tek bir dokunuşta çak rahat çalışıyor.çok fark ediyor...

bugün opelden tekrar ardılar marş motorunuz geldi diye. bu aralar gidip taktıracağım.
bu arada da yıllık bakım yaptıracağım. aracım 21000 de. aslında daha bakım yaptırmam için 1 ay müddet var ama marş motorunuda merak ediyorum doğrusu
bu arada garanti kapsamında yaptırmayı düşündüğüm ufak şeyler şöyle...
- fan ayar düğmesi 1-2-3-4 diye ayarladığımız şey vıyyt vııyt(efekt iyi oldumu bilmem :) ) diye ses çıkarıyor.
- vites çok hafif bir ses çıkarıyor.. sanki yağsız gibi bir ses
- direksiyondan gelen hafif tıkırtı
- yaparlar mı bilmem ama sürücü koltuğundan gelen yay sesleri

bu sesler aslında çok az seviyede fakat ben hissedebiliyorum ve rahatsız edici.
bakalım hepsini yapabilecekler mi?

2 gün önce bakımdaydım benimki de deişti.güncel

marş motorunu değiştirdim kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. bende problem yok diyordum ama şimdi anladımki baya bir problem varmış. bu arada yukarıda yazdığım arızaların hepsini bu vesile ile hallettim (garanti kapsamından).

bende değiştirdim 3 gün önce. baya fark ediliyo yenisi. tavsiye ederim

- direksiyondan gelen hafif tıkırtı
Benim araç içinde motor siparişi verildi, önümüzdeki hafta içi gelicekmiş, gidip taktırıcam.
benim direksiyonda da benzer bir tıkırtı var, sebebi neymiş öğrenebildiniz mi?

zannedersem yağ ile ilgili bir sorundu benimki..şimdi yok.

Geri