arkdaslar...astra h 1.3 mars motoru kampanyası...

fan ayar düğmesi 1-2-3-4 diye ayarladığımız şey vıyyt vııyt diye ses çıkarıyor.

bu sorunu halledemediler...aracın garantisi de doldu, ben de fazla uğraşmak istemedim çok sıkıntı bir sorun değil...(marş motoru güncel)

konu biraz eski ama ilgimi çekti benim 2006 astra h 1,3 dizeli alalı 3 ay oldu daha 9000 km ve servise girmemiş, tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirmi servise ne zaman sokmalıyım ve şu marş motorunu değiştirebilirmiyim sorun yok fakat konuyu okuyunca biraz rahatsız oldum garantinin bitmesine 1-2 ay kaldı.teşekkürler

Corsa cdti lar da dahil mi bu kampanyaya arkadaşlar.

güncelleyelim bakalım cevap verebilecek bir arkadaş yokmuuuu.

marş motoru ile ilgili kesinlikle servise gidin. aracınızı mutlaka gösterin zaten baktıklarında anlıyorlar değişmesi gerekip gerekmediğine.
ileride size sorun çıkarabilir.
toplam maliyeti 300 ytl olup garanti kapsamında ücretsiz değiştiriyorlar.
kampanyanın sadece opel astra cdti ile ilgili olduğunu biliyorum.
ben değiştirdim, eskisi ile arsında gerçekten fark var özellikle soğuk havalarda...

teşekkürler en yakın zamanda gidicem artık.

dün gittim ve değişti motor ama ben pek fark göremedim.heralde kışın anlarız artık farkı gitmişkende bakım yaptırıyım dedim araç daha 9200 km ama aldığım zaman 4500 lerdeydi ilk sahibi bakım yapmamış dedi opel araştırma merkezi sonrasında arkas opele gittim ordada aynı şeyi söylediler heryıl bakıma girmesi gerekiyormuş bu yüzden garanti dışı kalmış dediler fakat kampanya garanti gerektirmiyormuş neyse yapalım dediler üstüne birde bakım 350 ytl ye ikinci yıl bakımı yaptılar.aracı almaya gittiğimdede yok yok ilk sahibi yaptırmış 3500 km bir sene önce dediler. garantide araç dediler.anlıycanız servisler ne yaptığını bilmiyor.yapılan iştende şüphe duymama neden oldu olaylar.erkenmi bakım yaptırdım sizce,ben ordayken corsa 1,2 olan bir müşteri kavga ediyordu enjeksiyonlarda proplem varmış çeyrek deponun altına düşürmeyin dedik diyerek müşteriyle kavga ediyorlardı garanti dışı bırakırız filan gibi laflar oldu adam iyice sinirlendi, o motorlarda benzin filtresi yokmuş o yüzden çeyreğin altına düşmemesi lazımmış,lafıda uzattık ama ilk servis tecrübem iyi başlamadı sonuçta.

daha önce bende vw vardı, sakarya vw yetkili servisten randevu aldım, müşteri temsilcisi benim servis bahçesinden girdiğimi görünce hemen dışarı çıktı şakır şakır yağan yağmurda ıslanarak gelmemi bekledi.
serviste ilgli ve bilgi çok kaliteli. araca ne yapılmış neden yapılmış ve neden yapılması gerekiyor bütün bilgileri size üşenmeden veriyorlar. opel servislerinde ise durum tam tersi.
sakarya da özel servis bulursam artık yetkililere gitmeyeceğim.

astra h 2005 benzinli aracım var arkadaşlar ..marş genelde 2 kerede alıyor ..değiştirmeden yararlanabilirmiyim acaba ...garantim bitti

ilk önce araç servise girmediği için garantimin bittiğini söylediler ama marş motoru kampanyasının garantiyle ilgisi olmadığını sadece ellerindeki şase numara listesindekilerin değişeceğini belirttiler benimki listede vardı ve değiştiler gerçi daha önce belirtdiğim gibi ben bir fark göremedim.

Geri