dün gittim ve değişti motor ama ben pek fark göremedim.heralde kışın anlarız artık farkı gitmişkende bakım yaptırıyım dedim araç daha 9200 km ama aldığım zaman 4500 lerdeydi ilk sahibi bakım yapmamış dedi opel araştırma merkezi sonrasında arkas opele gittim ordada aynı şeyi söylediler heryıl bakıma girmesi gerekiyormuş bu yüzden garanti dışı kalmış dediler fakat kampanya garanti gerektirmiyormuş neyse yapalım dediler üstüne birde bakım 350 ytl ye ikinci yıl bakımı yaptılar.aracı almaya gittiğimdede yok yok ilk sahibi yaptırmış 3500 km bir sene önce dediler. garantide araç dediler.anlıycanız servisler ne yaptığını bilmiyor.yapılan iştende şüphe duymama neden oldu olaylar.erkenmi bakım yaptırdım sizce,ben ordayken corsa 1,2 olan bir müşteri kavga ediyordu enjeksiyonlarda proplem varmış çeyrek deponun altına düşürmeyin dedik diyerek müşteriyle kavga ediyorlardı garanti dışı bırakırız filan gibi laflar oldu adam iyice sinirlendi, o motorlarda benzin filtresi yokmuş o yüzden çeyreğin altına düşmemesi lazımmış,lafıda uzattık ama ilk servis tecrübem iyi başlamadı sonuçta.