bence agaya boya deme kızıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence agaya boya deme kızıyo
avatarını degiştirmenin zamanı gelmedimi efem astra yok artık bide benim arabayı böy yapıyon sonra bizi masrafa sokucan omuyo ama ayıp yaw
ewet abi geldide geçmişti bile yeniledim astradaki gibi hataya düşüp yıkamacıda yıkatmadım bu sefer kendim yıkadım nası ama yanıyo resmen daha sağlam sanallarım var can sıkıntısı işte uğraşıyoruz!!!
VAŞŞŞ PUFFF efem canavar gibi duruyor yarın alayım akşam onunla gezicem hee karting var sende gel istersen hep destek tam destek bu arada bu avatarındaki motorla vites atabildim şükür ama 2. vitese
yaw gidecek yol bulamadım yoksa 3 4 saniyede 100 ü görüyon rüzgar atacak diye korkuyoryorum valla bi gün binersin diyicem ama daha çok gençsinolur abi alo dersin gelirim ama veriğim gibi temiz isterim karting de olur destek herzaman tam eksiksiz yarın detaylı görüşürüz bu arada olsun 2. viteste bi aşama sayılır ama zevki farkli bişey olsa gerek bide tadabilsem daha kesin konuşurdum :good: