Artık kafayı yeme noktasına geldım!ustalar yardım!

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar,daha once bu konu hakkında baslık acmıstım,arabam hararet yaptı conta yaktım motor kapagı taslandı..cenazemız oldu uzun yola gıtmek zorunda kaldım.1000 km yaptım gıdıs gelıs.arabanın calısması aptallastı bıde otobanda basa basa gelırken,araba gaz kesıyodu yanı kesıklık yapıodu gaza basınca.nyse sagsalım geldım ıstanbula.araba baktım aptal calısıo..dedım ben bunu servıse goturıyım..servıse gıderken yıne su kaynattı araba,servıs geldı aldı arabayı.bıde servıs geldıgınde baktıgında..gaza basınca fan donuyo ayagını gazdan cekınce fan duruyo..ılk once beyın olabılır dedıler.sımdı araba hala servıste sımdıde arabada bısey yok suan calısıyo sabahtan berı.bakacaz bulucaz problemı dedıler...bunun sebebı ne olabılır?ustalar lütfen yardımcı olun anlayan arkadaslar bı bılgı versınler bana..nedır bunun sebebı?ne yapılabılır?

onu bılmıyorum abı suan servıste bakıyoruz suan bı sorun yok guzel calısıo dedıler..bunun sebebı nedır abı ya?gozunu sevıyım bılen arkadaslar yardımcı olsunlar...!

Kimse burdan net bir fikir yürütemez.Yüzlerce olasılık var..Hararet yapıyor araç..fan danmı termostaddanmı ?.. aptal çalışıyor ateşlemedenmi yoksa problemli bir kapak contası değişimimi..?

bi sürü parametre var..

beyın soketlerı oksitlenmıs onu temızlemısler fan bu yuzden açmamıs dedıler.bıde yolda gazlarken kesme yapıodu kesıyodu araba.bıde gec gaz yıyodu egr valfı ve sıbob degısmıs.termostat onlem olarak degısmıs.aldım arabamı denemeye cıktık cok farklı olmus ılk yenı aldıgım gıbı saat gıbı calısıyo cok sukur..hararetde ıyı suan hıc bı problem gozukmuyo.bakalım bınelım daha arıza cıkaracak mı basımıza?bakacaz gorecez...

sorun çözulmuş. hayırlı olsun

geçmiş olsun....sıbop derken motor dakiler mi onu ilk motor açtıklarında bakmadılar mı?Hareret den çıkmış araba ilginç bir servisin varmış?Kanımca...

geçmiş olsun

Geri