Artık kafayı yeme noktasına geldım!ustalar yardım!

kötü bı haberım var sımdı arabamla ısten dondum suan saat 02:52 gece gelırken yollar bos oldugu ıcın bıraz basıyım arabayı yoklıyım dedım..yıne gaza ayagımı basıp cekıp bı daha gazladıgımda kesıklık yaptı...öle bı kesıklık yapmaya basladıkı bu sefer oncekınden daha cok..sankı bogazı sıkılan ınsanın nefes alamaması gıbı bı durum var sankı...ALLAH RIZASI ICIN SÖLEYIN ARKADASLAR BUNUN SEBEBI NEDIR?yoksa satmak zorunda kalıcam arabamı:(

Aynı araçtan bende de var.Aynı problemden dolayı bakılmadık sistem kalmadı.Beyine giren soketlerde oksitlenme oluyor,silindirin biri devreden çıkıyor.rölantide çalışması dahi bozuluyor.Bence,fazla kurcalatmadan motor estelasyonunu (kablo demetini) değiştir ,öyle dene.Olmazsa eğer,benzin pompa basıncına baktır.Olmadı,gaz pedalı ve gaz kelebeğine baktır.Sorun kesinlikle egr değil.Unutmadan;soketlerin temassızlığından dolayı fan çalışmamazlık yapar.Allah kolaylık versin..

Aynı araçtan bende de var.Aynı problemden dolayı bakılmadık sistem kalmadı.Beyine giren soketlerde oksitlenme oluyor,silindirin biri devreden çıkıyor.rölantide çalışması dahi bozuluyor.Bence,fazla kurcalatmadan motor estelasyonunu (kablo demetini) değiştir ,öyle dene.Olmazsa eğer,benzin pompa basıncına baktır.Olmadı,gaz pedalı ve gaz kelebeğine baktır.Sorun kesinlikle egr değil.Unutmadan;soketlerin temassızlığından dolayı fan çalışmamazlık yapar.Allah kolaylık versin..

saol kardesım ALLAH RAZI OLSUN...bakalım ne yapıcam..cok zor bı durumdayım.artık arabamdan cok sogudum satmayı dusunuyorum..

allah başa vermesin bu ne yaaa.evlat acısı gibi resmen.nedir bu i anlamadım ya.hani tech2 falan çözerdi sorunları.gözünü seveyim doğanın şahinin.bu kadar derdi yok valla

sorun ÇÖZÜLMÜŞ Geçmiş olsun .
Demin uzun uzun yazmıştım :)
Gecmiş olsun tekrar.

Geri