Artık Samsun'dayım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lider opel servisi tavsiye edebilirim.Gülsan sanayide migros bitişiği.Birde hiç gitmedim ama hakkında olumlu yorumlar duyduğum Opes var oda aynı tarafta.

opese değil de , bi ugrarım lidere.. birkac rutin bakım işlerim var antifiriz , fren hidroliği vs değişimi gibi ufak tefek işlemler.. gider bi bakarım ..

samsunda opel cıkmacısı var mı onu da sorayım sizlere ?

Samsun da çıkma parçacı duymadım ama gidince servise sorun onlar net bilgi verirler.

Lider opel servisi tavsiye edebilirim.Gülsan sanayide migros bitişiği.Birde hiç gitmedim ama hakkında olumlu yorumlar duyduğum Opes var oda aynı tarafta.

Adem usta Usta başı orada. Ayrılmadı devam ediyor biliyorum ben de. Barış ve 2 tane Ali usta biri esmer kel kısa boylu biri kumral uzun boylu Lider Özel Opel Servisini açtılar. Ben müdavimleriydim. Tavsiye ederim.

Gökhan ben 1-2 ayda bir Samsuna geçiyorum. Memleket orası. Görüşmek isterim. İşyerin nerede?

Adem usta Usta başı orada. Ayrılmadı devam ediyor biliyorum ben de. Barış ve 2 tane Ali usta biri esmer kel kısa boylu biri kumral uzun boylu Lider Özel Opel Servisini açtılar. Ben müdavimleriydim. Tavsiye ederim.

Gökhan ben 1-2 ayda bir Samsuna geçiyorum. Memleket orası. Görüşmek isterim. İşyerin nerede?

19 mayıs sanayide. beklerim

şu liderin adresini ve telefonunu pm atar mısınız ?

Opes i tavsiye ederim fiyat olarakta uyguna yapıyorlar.Çoğu işi.. Sezgin usta var sarışın uzun boylu bi abimiz. Başlarda bana karşı konuşmaları tavrı filan hoşuma gitmiyordu ama sorunları aştık. Gayet bilgili ve deneyimlidir. Opese kaporta bölümü hariç güvenebilirsiniz. Kaportadaki elemanların yaptıkları işin kalitesi düşüktür.

opes e gittim sağlam olan debriyaja değişmesi lazım dedikleri an opes defteri benim için kapandı.

Geri