Ynt: Artık Yeter ama..
Focus 1 ve 3 lerin manuelleri mükemmel, bence onlarla Astra nınkini kıyaslama.
İşin kötüsü Focus 1 deki gibi olur sanıp aldığım Focus 2 nin şanzımanı soğuklarda daha çok takılıyordu, Astra m da takılma sorunu kışın ilk kez 1 e takarken bazen oluyor ama önceki tüm sıfır km araçlarımda da çok soğuklardaki ilk 1 ve 2 ye veya geriye takmalarda sorun olurdu.
sallierim link' Alıntı:bugün aracımı servise bıraktım.sabahın köründe opele gidip aracı test edecez.usta eğer bişe yok derse onun benden çekeceği var.her gün sabah istisnasız takılma oluyor.normal derse de o usta yandı.abimin 0 focusu yağ gibi geçiyor.sabah akşam farketmiyor.eğer sıkıntı varsa şanzumanı söküp baskı balataya bakacam dedi bu gün.vites altını sökerse led var mı diye de baktıracam ayrıca ben sökmemiş olurum 011zaa .umarım usta beni geçiştirmeye çalışmaz yoksa başka servise götürecem canımı çok sıktı bu vites işi.eğer işlem yaparsa fotograf makinesi de götürüp fotoları çekmeye çalışacam.bu vesileyle forumumuzda ''astra j şanzuman sökme videosu'' da olur 011zaa 011zaa.tabi inşallah buna gerek kalmaz çünkü arabamı elletmekten pek hoşlanmam
Focus 1 ve 3 lerin manuelleri mükemmel, bence onlarla Astra nınkini kıyaslama.
İşin kötüsü Focus 1 deki gibi olur sanıp aldığım Focus 2 nin şanzımanı soğuklarda daha çok takılıyordu, Astra m da takılma sorunu kışın ilk kez 1 e takarken bazen oluyor ama önceki tüm sıfır km araçlarımda da çok soğuklardaki ilk 1 ve 2 ye veya geriye takmalarda sorun olurdu.