AŞIRI YAĞIŞIN ARABAYA ETKİSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eray01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ynt: Ynt: AŞIRI YAĞIŞIN ARABAYA ETKİSİ

eray01 link' Alıntı:
size de geçmiş olsun deniz, umarım arkadaşının durumu iyidir  special_prayer bende o kadar rezillik çektim adam sınavı iptal etmiş ,gelde kafayı yeme şimdi ,M֜HENDİSLİK PİşMANLIKTIR  battle_Teroriste
Saolasin eray.kesinlikle oyle..

Ynt: Ynt: Ynt: AŞIRI YAĞIŞIN ARABAYA ETKİSİ

VIII link' Alıntı:

Kasım Çınar link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun büyük bir bade atlatmişsiniz.

Tesekkurler

Ynt: AŞIRI YAĞIŞIN ARABAYA ETKİSİ

sallierim link' Alıntı:
Bugün aynı yağmurda ben de kaldım.arkadaşlarla 2 araba sınava gidiyorduk.yolda bir kaza olmuş Ben kazayı gördüm ve frene basıp durabildim.Ama arkadaşım o kadar şanslı değildi o bastı onun arabası durmadı ve kaya kaya kaza yapan araçlara girdi  :(.1i yaralandı + 2000 tllik bir hasarı var yaklaşık.Opelin kalitesini de bir kere daha anlamış oldum....

Arkadaşına geçmiş olsun Deniz, Allah seni de korumuş gerçekten.

sallierim link' Alıntı:
Bugün aynı yağmurda ben de kaldım.arkadaşlarla 2 araba sınava gidiyorduk.yolda bir kaza olmuş Ben kazayı gördüm ve frene basıp durabildim.Ama arkadaşım o kadar şanslı değildi o bastı onun arabası durmadı ve kaya kaya kaza yapan araçlara girdi  :(.1i yaralandı + 2000 tllik bir hasarı var yaklaşık.Opelin kalitesini de bir kere daha anlamış oldum....

Geçmiş olsun Deniz. Allah beterinden korusun...

sallierim link' Alıntı:
bugün yağış tekrarladı ve malesef felaket de tekrarladı.Adananın en işlek merkezlerinden birisi burası evimin 200 mt ilerisi videoya çeken olmuş..

Adana Hayalpark-yagmur, sel, araclar ve yorumcu Onur
burası hayalpark civarı sanırım benim eve de 6 7 dk mesafede ,bide yeni yerleşim yeri diye geçiniyoruz rezillik diz boyu, şu hale bak    31agryyy

sallierim link' Alıntı:
bugün yağış tekrarladı ve malesef felaket de tekrarladı.Adananın en işlek merkezlerinden birisi burası evimin 200 mt ilerisi videoya çeken olmuş..

Adana Hayalpark-yagmur, sel, araclar ve yorumcu Onur
Videoyu izleyince tuylerim urperdi bi an.
Cok zor bi durum insallah can kaybi yoktur
Cok gecmis olsun.

Ynt:

Orasi aslinda dere yatagi.bundan yaklasik 20 sene once orasi dereydi.ama nasil olduysa imara izin verdiler ve sonuc bu..arabayla oradan gececektim gitme sel var diye uyardilar Allahtan.yoksa yakalabilirdim ben de..

Geri