Asra H boya mikron oranı

suhemustafa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2012 aracımın tavan ve ön kaput 110 diğer bölgereleri 120 ile 160 arası değişiyor bu normal mi yoksa araç boyalımı.

tavan ve kaput diğer yüzeylere göre biraz daha fazla aşınmış. araçta boya yok.

2012 aracımın tavan ve ön kaput 110 diğer bölgereleri 120 ile 160 arası değişiyor bu normal mi yoksa araç boyalımı.
Oncelikle cenk arkadasi tebrik ediyorun burdan boya olmadigini bildigi icin.[emoji6] [emoji6]
Kardes bu cihazlar (boya tester) 50tl/2000tl arası değişiyor.. Bazilarinda pil uyarisi bile yok ve pil bitmeye yakin sapitirlar..
Emin olman icin iyi bir boyaciya gostermeni tavsiye ederim.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle cenk arkadasi tebrik ediyorun burdan boya olmadigini bildigi icin.[emoji6] [emoji6]
Kardes bu cihazlar (boya tester) 50tl/2000tl arası değişiyor.. Bazilarinda pil uyarisi bile yok ve pil bitmeye yakin sapitirlar..
Emin olman icin iyi bir boyaciya gostermeni tavsiye ederim.

sesli güldüm. hay Allah iyiliğini versin. gerçi evet sanki arabanın başında durup bakıp da sonra yazmışım gibi olmuş.

60-70 civarı değişmiş
110-160 orijinal
160-240 boyalı
250< macunlu işlem görmüş

bildiklerim bu kadar.

sesli güldüm. hay Allah iyiliğini versin. gerçi evet sanki arabanın başında durup bakıp da sonra yazmışım gibi olmuş.

60-70 civarı değişmiş
110-160 orijinal
160-240 boyalı
250< macunlu işlem görmüş

bildiklerim bu kadar.
Onun bir standdarti yok [emoji6] [emoji6]
Yeni luks araçlar phorshe -A8/A6-mercedes calss vb fabrikadan seramik kaplamali yada cift kat vernikli polisajli çıkıyor 300/350um i görürler..

Yine yeni
Uzak dogu araclari astari ince atiyor
Alman araçları daha kalın atıyor..
Farkli markalarda ve modellerde 100um farklar çıkabiliyor..
Arac üretilir ken boya bantinda kalite kontrol den gecemesse yeniden boyanir ve boya standartan kalin cikar ( sifir alacagim bir aracim bu sekilde olmasini isterdim acikcasi[emoji6] ) vb vb
Bire bir sahit oldugum bazi durumlardan dolayi araci iyi bir boyaciya göstermek daha dogru bilgi verir..

Geri