Asta G Silecek Durma Pozisyonu Sorunu

Hakan Erdem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra comfort NB 2004 aracım var, silecekler çalıştıktan sonra, görüş hizama gelecek şekilde duruyor. Görüşe çok engel değil ama rahatsız edici bir durum tabiki.

Silecek kolu çalışmasında, sileceğin hızlı ve aralıklı çalışma düzeninde bir sıkıntı yok. Fakat silecek durması gereken yerin biraz üstünde duruyor ve çalıştırdığınızda önce aşağıdaki boşluğa alıp sonra yukarı çıkıyor. Çok denedim değişik hızlara alıp kapattım, çalışırken kontak kapatıp tekrar açtım (belki düzelir diye) ama düzelmiyor.

silecek bağlantısı sağlam herhangi bir boşluk filan yok

Ne gibi bir sorun olabilir. yardımcı olabilir misiniz.

Zamanında sökülmüştür. Takan yukarıda takmıştır.
Sök bi kaç tırnak aşağı çevir geri vidala.

astra comfort NB 2004 aracım var, silecekler çalıştıktan sonra, görüş hizama gelecek şekilde duruyor. Görüşe çok engel değil ama rahatsız edici bir durum tabiki.

Silecek kolu çalışmasında, sileceğin hızlı ve aralıklı çalışma düzeninde bir sıkıntı yok. Fakat silecek durması gereken yerin biraz üstünde duruyor ve çalıştırdığınızda önce aşağıdaki boşluğa alıp sonra yukarı çıkıyor. Çok denedim değişik hızlara alıp kapattım, çalışırken kontak kapatıp tekrar açtım (belki düzelir diye) ama düzelmiyor.

silecek bağlantısı sağlam herhangi bir boşluk filan yok

Ne gibi bir sorun olabilir. yardımcı olabilir misiniz.
benim aracımda da biraz yukarıda duruyordu. vidayı gevşetip bir iki tık aşağıya aldım ama sizn dediğiniz ilk çalıştırmadaki boşluk nedir daha önce karşılaşmadım.

duruş seviyesi yukarıda olduğu için önce aşağıya gidip sonra yukarı devam ediyor. hafta sonu açıp bir kontrol edicem, söküp düzeltince normalleşir umarım.

Umarım zamanında sökeceğiz takacağız diye dişleri bozmamışlardır.

bozmamışlardır umarım :)

Geri