- Konuyu Başlatan
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar evet bahsettiğiniz gibi zincir değiştirme maliyetinden ziyade değiştirdikten sonra karşılaşabileceğim sorunlar yüzünden değiştirmek istemiyorum. Malum sanayideki ustalarımız çok maharetli bu işlerde diğerlerini tenzih ederim.
Aslında yağ bakımı yaptıracağım bu yüzden zincir işini araştırıyordum. Aracı 132 binde tanıdığım iş arkadaşında aldım onunda ustası bir dahaki yağ bakımında zincire bakarız demiş o yüzden de kafam karıştı.
Bu arada 2 tane yetkili servis ve Opel genel müdürlüğünden bilgi aldım bu konuda değişim periyodunun olmadığını zincirden ses gelmediği sürece değişim yapmadıklarını söylediler.
Motor yağını motul
filtreleri de mann kullanmayı düşünüyorum.
Aslında yağ bakımı yaptıracağım bu yüzden zincir işini araştırıyordum. Aracı 132 binde tanıdığım iş arkadaşında aldım onunda ustası bir dahaki yağ bakımında zincire bakarız demiş o yüzden de kafam karıştı.
Bu arada 2 tane yetkili servis ve Opel genel müdürlüğünden bilgi aldım bu konuda değişim periyodunun olmadığını zincirden ses gelmediği sürece değişim yapmadıklarını söylediler.
Motor yağını motul
filtreleri de mann kullanmayı düşünüyorum.