Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alakasız ama katalogdaki yakit değerlerinden farkli yakıyorsa aracınız anormal değerlerde tabi araci geri almak zorundalar,Citroen için buna benzer dava acildi ve kazanıldı emsal teşkil eder.. bilginiz olsun...
ya arkadaşlar inanın acayip kötü durumdayım ben işte değiştirmek için mahkeme fln açmaya hazırım ciddi ciddi ama işte şimdi tıkandığım konu arabanın 3 sorunu halledildi tabi kapıdaki o iz duruyor tavanı açıp yaptılar 3 kere daha servise soktum sonunda camıda hallettiler ama inanın kıllandım arabadan artık heves fln kalmadı bende... ben yine de araştırıyorum ama ümidim azaldı ve arkadaşlar arabayı kesinlikle REİS otomotivden almayın katiyen müşteri hizmetleri sıfır resmen suçlu durumda sizi bırakıyorlar ya yok böle bişey çok pişmanım ççookkk
aynen öyle yalnız benim aklıma takılan soru var hala arabanın sol arka kapısındaki durumu bilirkişi geldi baktı ve bu fabrikada yapılan bi hata kesinlikle dedi sonra bant sistemine bakıcaz sorun çıkar dedi fakat sonra cevapları bant sisteminde hata görünmüyor oldu. bana bu bilgi yanlış verildi gibi geliyor çünkü bilirkişinin dediği ile sonuç bir çıkmadı. artık yapacak bişey yok cidden ama eşşek kafam ne diye alırsın astra