Astra 1.3 cdti essentia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berdus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berdus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Bende opel delisiyim:) Şimdi 2.ci el bi opel almak üzereyim danışmak istedim, zira ilk arabam olacak.

2007 model, Astra 1.3 cdti essentia 24000 istiyor. Yalnız araba çok temiz, sizce almalı mıyım? Araç G2 sertifikalı.

ben geçen sene 2007 1.3 essentiayı 23500 e almıştım. araç 42000 deydi.

enjoya göre eksileri:

-direksiyon kumanda tuşları yok sonradan taktırmak imkansız.
-yol bilgisayarı yok sadece sıcaklık ve radyo verilerini gösteren bilgi ekranı var.
sonradan taktıran arkadaşlar var.
-büyük ihtimal alacağın arabada kasetçalar vardır. CD30 MP3 alıp taktırabilirsin.
-2 cam otomatik
-kol dayama yok.taktırabilirsin.
-sis farı yok. taktırabilirsin.
-kapı ve tampon şeritleri siyah gövde rengi değil.
-araç orjinali gibiyse lastikler 15 inç jant yok kapak var.

bu eksiklere rağmen ben bu araçla mutlu olurum diyorsan hemen al. ben halimden memnunum. 1 senedir hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana. hayırlısı neyse o olsun.

ilk arabansa bence essential alıp opelden soğuma enjoy almanı tercih ederim gönül isterki cosmoya binmek ama imkanlar nasıl bilinmez

corsa essienta piyasa da tutulur ve hemen elden çıkabilir ama astra için aynı şeyi söylemek mümkün değil.
njoy dan eksikleri keyfe keder. sadece komfora yönelik. teknik ya da güvenlik olarak bir eksiği yok ama satarken çok sıkıntı çekersin ve opeli tanıyan insanlar essienta almaz. mümkünse bütçen yetiyorsa 1-2 daha verip enjoy almanı tavsiye ederim.

bendede 2007 essentia vardı
2009 sattım çok eksikleri var
enjoy alın içiniz rahat olsun
aradaki fark 3-4 bin tl sadece
ama bizim astralardaki bilinen olumsuzlarıda göz önünde bulundurun.
zira ilk defa bu araca binecekseniz şunlara hazırlıklı olun :
1-1-2 vites hantallığı
2-cim arızası direksiyon kutusu
3-farlarda buğu ön+arka
4-koltuk gıcırtısı
5-aracın arka görünümü şöför aynasından ; park sensörünüz yok ise arkayı vurma ihtimaliniz % 90
6-klima açıkken çekişte problem özellikle yokuşlarda
bunları yaşayan birisi olarak sana tavsiyem
volswagen al derim
gerisi sana kalmış

Son düzenleme:
1-1-2 vites hantallığı
3-farlarda buğu ön+arka
4-koltuk gıcırtısı
5-aracın arka görünümü şöför aynasından ; park sensörünüz yok ise arkayı vurma ihtimaliniz % 90
volswagen al derim
gerisi sana kalmış

bülent kardeş hayırdır? o kadar masraf ettin arabana hala memnun değilmisin :D

1-1-2 vites hantallığı
3-farlarda buğu ön+arka
4-koltuk gıcırtısı
volswagen al derim
gerisi sana kalmış

5 seneden beri astra kullanıyorum ama bu dediklerinin hiç birini yaşamadım denecek kadar az be abi sende sildin attın şimdi astrayı hee sadece yaşanan sorun klimada biraz hantallaşıyor araç diğerlerine katılmıyorum

corsa essienta piyasa da tutulur ve hemen elden çıkabilir ama astra için aynı şeyi söylemek mümkün değil.
njoy dan eksikleri keyfe keder. sadece komfora yönelik. teknik ya da güvenlik olarak bir eksiği yok ama satarken çok sıkıntı çekersin ve opeli tanıyan insanlar essienta almaz. mümkünse bütçen yetiyorsa 1-2 daha verip enjoy almanı tavsiye ederim.

arabayı satamama konusuna katılmıyorum. zira ben arabayı alırken bir kuyumcuyla adeta yarıştım. benim de almak istediğimi bilmediğinden adam 500 fazla vereyim bana satın diye tutturdu yanımda. satıcı aile dostumuz olduğu için araba bende kaldı. opeli tanıyan değil parası çok olan essentia almaz bence.

Geri