Astra 1.3 cdti essentia

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berdus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 seneden beri astra kullanıyorum ama bu dediklerinin hiç birini yaşamadım denecek kadar az be abi sende sildin attın şimdi astrayı hee sadece yaşanan sorun klimada biraz hantallaşıyor araç diğerlerine katılmıyorum
1-2 vites hantallığını herkes biliyor serkan kime sorsan aynı şeyi söylecektir;tek çaren çip yaptırmak veya aracın performansını arttırmak

arabayı satamama konusuna katılmıyorum. zira ben arabayı alırken bir kuyumcuyla adeta yarıştım. benim de almak istediğimi bilmediğinden adam 500 fazla vereyim bana satın diye tutturdu yanımda. satıcı aile dostumuz olduğu için araba bende kaldı. opeli tanıyan değil parası çok olan essentia almaz bence.
müdür maalesef sanada ben katılmıyorum
essentia alırken çok iyi satarken nyoj var ise essentia elinizde kalır
satılır ama her zaman ikinci planda kalır nyoja göre

serkan&cem
ben yaşadıklarımı yazıyorum
bütün astralarda bu sıkıntılar var demiyorum;ama 1000 kişiye sorun en az 300 kişi aynı problemleri yazar;bırakın 300 kişiyi 100 kişide aynı problemler kesinlikle vardır.

serkan&cem
ben yaşadıklarımı yazıyorum
bütün astralarda bu sıkıntılar var demiyorum;ama 1000 kişiye sorun en az 300 kişi aynı problemleri yazar;bırakın 300 kişiyi 100 kişide aynı problemler kesinlikle vardır.
başta yazdığım gibi ben bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadım. birazda şans işi. insignia alıp sıkıntı yaşayan da var.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Aracın direksiyonunda kontrol kumandaları var ve opeli çok seviyorum benide soğutmayın şimdi araçtan. Fotoğrafını ekliyorum bir bakarsanız bana enssentia denildi.

Ekli dosyalar

• 01.webp
    01.webp
    20.9 KB · Görüntüleme: 31
  • 02.webp
    02.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 29
ikiside aynı resim
kumandalı resimi eklesene

Pardon düzelttim.

Ekli dosyalar

• _MG_0107 (2).webp
    _MG_0107 (2).webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 32
araba essentia cd30 mp3 paketli alınmış. yol bilgisayarını tech2 ile aktif ettirebilirsin

cem işte bu ya adamım
paylaşım için sağol
yaptıkça bir şeyler sende tavsiye ediyorsun
işte budur opelim.net

Geri