Astra 1.3 Cdti Sport 2011 :)

Ynt: Aastra 1.3 Cdti Sport 2011 :)

Güle güle kullanın.
kaliper kapakları çok güzel durmuş.
welllcommee

Ynt: Aastra 1.3 Cdti Sport 2011 :)

dinojasie link' Alıntı:
aracınız cok güzel maşallah. ek donanımlarda güzel olmuş. aracınızda cd 400 mü var. ekranı normal cd400 lerden biraz daha geniş geldi . sanki navi600 ekranı büyüklügünde ve renksiz.
evt ekran bayaa geniş duruyo nedenki acaba?

Ynt: Astra 1.3 Cdti Sport 2011 :)

Resimler gerçekten hoş duruyor
Hayırlı olsun  welllcommee

arkadaşlar teşekkür ediyorum herkese aranızda bulunmak gerçektende güzel bir duygu :)
ekran konusunda ben aracın resimleriyle biraz oynama yaptım (eskitme, parlaklık vs.) ondan dolayı ekran parlaklığı biraz artırılmış olduğu için ekran biraz parlak ve geniş çıkmış ondan normaline göre büyük duruyor sanırım

ayrıca kalorifer motoru ile ilgili bir sorunum vardı, normal astralardan daha fazla ses çıkarıyordu, servise gittim sorunu öğrenmek için söktüler baktılar bir yerden su almış ve hafif bi paslanma söz konusu olduğunu söylediler, yenisinin siparişini verdiler bu hafta içinde geleceğini söylediler inşallah o sıkıntıdan kurtulcam, birde iç kapı kollarına kırmızı led aydınlatma uygulatacaktım ama ellerinde led ışık olmadığı için kalorifer motoru gelince onuda hallederiz dediler bu hafta içinde inşallah ikiside olacak, ledlerin ayrı bir güzelliği olacak araca :)

kardeşim hayırlı olsun tekerin düz bassın  :)

Aracınız çok şık duruyor, Allah kaza bela vermesin..

welllcommee

Çok güzel bir arabanız var, güle güle kullanın kazasız belasız.

hos geldın kardesım Allah kaza bela vermesın bu hafta sonu bulusmya senıde beklıyoruz aramıza

Geri