Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracınız cok güzel maşallah. ek donanımlarda güzel olmuş. aracınızda cd 400 mü var. ekranı normal cd400 lerden biraz daha geniş geldi . sanki navi600 ekranı büyüklügünde ve renksiz.
arkadaşlar teşekkür ediyorum herkese aranızda bulunmak gerçektende güzel bir duygu
ekran konusunda ben aracın resimleriyle biraz oynama yaptım (eskitme, parlaklık vs.) ondan dolayı ekran parlaklığı biraz artırılmış olduğu için ekran biraz parlak ve geniş çıkmış ondan normaline göre büyük duruyor sanırım
ayrıca kalorifer motoru ile ilgili bir sorunum vardı, normal astralardan daha fazla ses çıkarıyordu, servise gittim sorunu öğrenmek için söktüler baktılar bir yerden su almış ve hafif bi paslanma söz konusu olduğunu söylediler, yenisinin siparişini verdiler bu hafta içinde geleceğini söylediler inşallah o sıkıntıdan kurtulcam, birde iç kapı kollarına kırmızı led aydınlatma uygulatacaktım ama ellerinde led ışık olmadığı için kalorifer motoru gelince onuda hallederiz dediler bu hafta içinde inşallah ikiside olacak, ledlerin ayrı bir güzelliği olacak araca