Evet ama yine de bu şekilde tespit biraz zor bir ustanın görmesi ve yönlendirmesi daha sağlıklı olacaktır.Ses zincir sesi gibi geldi bana size de öyle mi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama yine de bu şekilde tespit biraz zor bir ustanın görmesi ve yönlendirmesi daha sağlıklı olacaktır.Ses zincir sesi gibi geldi bana size de öyle mi geldi
159Araç kaç binde
Daha önce değişmediyse değiştirin
Hocam paylaştığım videodaki sese benzer ses duydum.Ben o zaman iki farklı ustaya gösterdim ikisi de direkt triger zincirlerinden demişti.Size de tavsiyem farklı ustalara gösterin, bu arada biraz yüksek bi ücret ödeyebilirsinizMerhabalar bende de aynı ses sanki ne yapmamız lazım link bıraksam bakabilir misin https://youtube.com/shorts/D5eEFNn0amQ?feature=share
Bilgi için teşekkürler arabayı kullanmamda sakınca olur mu çünkü servise gidecem siz nasıl yaptınızHocam paylaştığım videodaki sese benzer ses duydum.Ben o zaman iki farklı ustaya gösterdim ikisi de direkt triger zincirlerinden demişti.Size de tavsiyem farklı ustalara gösterin, bu arada biraz yüksek bi ücret ödeyebilirsiniz
Gideceğiniz mesafe kısaysa hicbir sıkıntı olmaz.Siz yine de çok mesafe yapmayın arabayı zorlamadan kullanın derimBilgi için teşekkürler arabayı kullanmamda sakınca olur mu çünkü servise gidecem siz nasıl yaptınız