Astra 1.3 cdti yakit tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yol bilgisayarında görünen tüketim değerleri pek sağlıklı deil gibi.. biraz önce depoyu fulledim 198 km ye 45 tl lik mazot aldı. o da 22.7 krş a denk geliyor.

normalde 5.8 ama havalar soğuk ve aracın bakım zamanı geldiği için şuan 6.3

Merhaba Arkadaşlar

Astra 1.3 cdti kullanıcısıyım. aracım suan 17000 de ve kilometrede 24 krş civarında yakıyor.. ortalama tüketim ise 6.0 L / 100 km. bu sizce normal mi yoksa bi problemmi var???
24 kuruşu nası hesapladın yaw sen 6lt/100 ortalaması var madem. mazotun litresi 4 liramıki?

benim araç bir depoyla ortalama 700km yol gidiyor...40 lt mazot alamadım hiç...kaç lt yakıt deposu var bu araçların..??

52 lt

24 kuruşu nası hesapladın yaw sen 6lt/100 ortalaması var madem. mazotun litresi 4 liramıki?

yol bilgisayarında gözüken ortalama 6.0 lt / 100 km fakat kilometre hesabıyla uymuyo bu oran. her fulleyişte aldığın mazotu hesapladığın zaman 22-24 krş arası değişiyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar opel astra 1.3 enjoy 111. yıl aracımı iki hafta önce aldım. aracı aldığımda depoda boş denecek kadar az yakıt vardı. depoyu fulledim 165 liralık mazot aldı. araç yeni olmasına(motor henüz açılmamış olmasına) rağmen 2 gün içinde 600 km yol yaptım ve depoda yarım depodan biraz daha az yakıt vardı. yani araç full depoyla yaklaşık 1100 km yol gidiyor performansa gelince birinci viteste araç hantal olmasına rağmen üst viteslerde gayet iyi bir araç

Geri