astra 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vadrigar.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

vadrigar.

Bilgi Girilmemiş
bu aralar almayı düşünüyorum ama çok sorunlu olduğunu söyleyenler var.

araç hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..

teşekkürler.

ben aracımı 02.02.2006 da aldım hıc bır arıza yapmadı su ana kadar suan aracım 30.700 km de ve sorunsuz kullanıyorum bende de ordu da 2 gun kar altında kaldı calıstırmadım sonra calıstırdıgımda yuksek devır calıstı bıraz ısınınca duseldı.Cok gusel de bıseyınden sıkayetcıyım suspansıyonları cok set sehırıcı kullanılmıyo ınsan acıyo valla kasıse gırdıkce.amaaa uzun yolda bı harıka oluyo sert suspansıyon.tavsıye ederım alcaksann.GUSEL ARABA...

ben haziran 2006 da aldım arabamı sadece soguk hawalarda çalışma problemi yaşıyorum bide direksiyon ciminde bi arıza çıktı onun dışında memnunum ama 5.5 yakması bana biraz ilginç geldi 6.5 de n aşagı yakmıyo kışın araba bi çok arkadaşımınkide öyle

dizeli çalışmıyor arkadaşlardan şikayetçi olan çok fazla .bende de corsa cdti war çok şükür -15 de bile tek marş ama astra cdti ler çalışmıyo şikayetçi olanlar çok malesef... ama o şikayet edenlere denk gelmiş olabilir. yani hepsinde sorun yok

Astrası corsası fark etmiyo beyler,sonuç olarak bazıları ciğersiz çıkıyo kabul ama,dizelleri harbiden diğer araçlarla kıyaslandığında OPEL herkesi geride bırakır (tabi rakipleri belli fazla uçmayalım).Araçlarda bazen küçük parçalarda montaj ya da fabrikasyon yanlışlıklar olabilir gözden kaçacak kadar...Sonuçta seri üretim ve kul yapısı...

08.01.2007 de teslim aldım ctdi enjoy+sp ve siyah şuan sadece cok güzel fotograflar cektim :) pek yorum yapamıycam..

subat 2006 da aldım. 4 aydır soğukta çalışma problemi var. ben kafayı sıyırdım bu yüzden. kime rastlasam alma diyorum. 307 ye rezil etti beni...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri