Astra 1.3CDTI İÇ DIŞ MODİFİYE

Arkadaşlar beygirler vs yine peynir ekmek gibi havada uçuşmasın. Filtre taktım 5hp aldım, egzost taktım 10hp aldım, o devri çoktan kapamış olmamız gerek.

Bu ilanı veren adamın neyi ne kadar doğrulukta yazdığını kim bilebilir? Hadi diyelim gerçekten 150hp, ne kadar sağlıklı çalıştığını kim bilebilir?

Eğer aracınızı, kendi sağlığınızı ve cebinizi seviyorsanız bu işler öyle taktım oldu mantığı ile yapılmaz. 1.3 CDTI'dan +60hp alıcam diyorsunuz. Bunu yapabilmek için çok ciddi bir modifikasyona ihtiyaç var. 100 hp lik NOS taksanız bile, bu aracınız 190hp gücünde demek değildir. Çünkü nos un size kattığı o 100hp ancak 20sn boyunca sürer. Onu da ancak düz yollarda, açık tarfikte kullanabilirsiniz.

Bence araç alınırken çok dikkatli düşünülmeli. 1.3 dizel araba alıp bunun perf yetersiz ben bunu 150 hp yapiim demek olmaz. Amaç ekonomi ise 1.3 CDTI, perf ise dediğim gibi 1.9 CDTI veya 1.6 T - 2.0 T seçenekleri alınmalıdır. Ha maddi güç 1.3 CDTI'a yetmiştir birşey diyemem.

Bunun dışında diğer bir sebep ben proje arabası yapıcam, benim CDTI ım TR'de tek olacak diyebilirsiniz. O zamanda bu işin üstüne ciddi şekilde eğilip, olması gereken parçaları kullanmak ve ciddi meblalar harcamak gerekebilir.

Benim yine tavsiyem imkan varsa 0, yoksa temiz bir 2.el perf beklentinizi karşılayacak bir araç almanız.

çipi sevmiyordun box yaptın
şimdide 150 hp istiyon e hani çipi sevmiyordun.
boşverrrrrrr sana en iyisi stock bence

abicim ben mecburiyetten box yaptım erzurumda kime chip yaptırıcam ben o zamanda söyledim bunun için kalktım istanbula gitmem lazım tek bi chip yazılım için gidemem ama toplu birşeyler düşünüyorum artık onun için gidebilirim.

aracı satmakdan vazgeçdin galiba. en son satıyorum demişdin

niye motorda olmuyor satılık var bi tane adam nos bile atmış 150 üzeri motor gücü göstermiş http://www.sahibinden.com/5_in_bitt..._elegance-48WQQaXQQ17535352WQQpXQQdisplayitem bak adamın arabasında neler var.

arkadaşımın eski arabası motorda pek bişi yoq görsel olarak hazırlanan bi araç ve araç kazalı die biliorum bilginize

NOS diil yangın tüpü ben 2-3 araçta gördüm böle öle NOS olmaz :D:D:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
arkadaşımın eski arabası motorda pek bişi yoq görsel olarak hazırlanan bi araç ve araç kazalı die biliorum bilginize

senin yorumu okumadan yorum yapmıtşım benzer şeylerden bahsetmişim :) ozan öncüdür astrada diyebilirim :) ama bu araba yalan oldu artık..

niye motorda olmuyor satılık var bi tane adam nos bile atmış 150 üzeri motor gücü göstermiş http://www.sahibinden.com/5_in_bitt..._elegance-48WQQaXQQ17535352WQQpXQQdisplayitem bak adamın arabasında neler var.

araç bizim semtteyken cok iyi bakılıyordu yenibosnaya satıldı sonra aracı bi gördüm tanıyamadım ön tampon arka tampon komple kırılmıştı toplatmış demekki ayrıca yangın tüpü boyanmış şekilde arkaya konmuş araç alıncak bi araç değil ve rezil edilmiş bi araç ilana bakıp araba alınsa bi dünya araç var piyasada modifiye yapacaksan da bence yeni aracın daha beklesen iyi olur

Geri