Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, bugün fark ettim astra 1.4 t aracımın şoför kapısı ne kilitleniyor ne açılıyor. Acaba yine hangi parçasını değiştirmem gerekiyor ve çok maliyetli midir
Merhaba, bugün fark ettim astra 1.4 t aracımın şoför kapısı ne kilitleniyor ne açılıyor. Acaba yine hangi parçasını değiştirmem gerekiyor ve çok maliyetli midir
arabanın kapı gergi kısmından yuvarlak siyah bir kablo demeti çıkar
kontağı kapatın çekin
kapıya giren soketli kısım ın kırmızı yada turuncu renkli bir mandalı olur onu havaya çekerek soketi yerinde çıkarın
w-40 sprey ile soketin içine sıkın sonra içine hava tutun yada üfleyin(gözünüzü kapatmayı unutmayın)
yerine takıp bir deneyin
arabanın kapı gergi kısmından yuvarlak siyah bir kablo demeti çıkar
kontağı kapatın çekin
kapıya giren soketli kısım ın kırmızı yada turuncu renkli bir mandalı olur onu havaya çekerek soketi yerinde çıkarın
w-40 sprey ile soketin içine sıkın sonra içine hava tutun yada üfleyin(gözünüzü kapatmayı unutmayın)
yerine takıp bir deneyin
Oto kilitçi hemen kilit motorunun değiştirilmesi lazım dedi. Kronik sorun bu araçlarda dedi. Geldim uğraştım kapıyla. Kapıyı kapatmadan kapı kilidini elimle indirip kapıyı kapattım. Daha sonra kumandayla tekrar açıp kapattım, düzeldi.
Aynen öyle bu ustalar opel görünce kronik bu araçta kronik olmayan yer yok yapamıyorsun çamur atma bari kronik sorun yoktur arızaları kroniklestiren kronik ustalarımız var daha ilk defa kilit sorunu duyduk j de