- Konuyu Başlatan
Son olarak orjinal malzemeleri nerden alayım var mı tavsiye yoksa internetten sipariş vereceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tüm araçların parçalarını onlineyedekparca.com sitesinden alıyorum. Bir sorun yaşamadım yıllardır.Son olarak orjinal malzemeleri nerden alayım var mı tavsiye yoksa internetten sipariş vereceğim
10 40 turbona zarar verir. Yazin fazla skintisini gormezsin ama kisin motoruna zarar verir. Ayni duruma bende dustum 200 liralik yagi bosalttirip cope doktum. Sanayideki bi usta mitordaki yagi temizleyim bi balata spreyi al,gel dedi. gelene kadar 10 40 i dosemis araca. 10 40 kullanman icin motorunun asinmis olmasi gerek kalin duser motoru yorar. 5.30 yada 0.30 kullanacan aracta. Koyan usta bide utanmadan ben bisuru astraya koydum diyo bisey olmaz diyo. Kitapcikta 5.30yaziyo bu araci ureten adam gerizekali sanayide usta cok akilli herseyi cok iyi biliyo.10 40 koyunca arabada bi agirlik hissetmissindirYağ GM dexos 10w 40 4 litreydi ama hocam inan kime guvenecegim bende bilmiyorum