Astra 1.4 Turbo Lpg Tüketimi nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egitim84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egitim84

Kayıtlı Kullanıcı
02-Adıyaman
Siteyi ziyaret et
Merhabalar arkadaşlar 2012 model Astra 1.4 Turbo Otomatik hatcback aracımla Astra ailesine katılmış bulunuyorum. Aracım lpg'li. Yaptığım lpg ölçümünde hepsi şehir içi 101 km yaptım 10,62 lt lpg aldı. Aracı sakin kullanırım. Bir önceki denememde de 50 km'si şehirler arası diğer 250 km'lik kısmı şehir içi olmak üzere toplamda tam 300 km yaptım. 31,71 lt lpg aldı. Yine sakin kullanım. Aynı aracı otomatik kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yakıt durumu nasıl? Sizinkilerle aynı mıdır?

Benzinde yol bilgisayarına bak yaktığı benzinin üzerine 2 litre gaz koy

• Beğen
Tepkiler: egitim84
1 litre benzinle araicm ort. 10 11 km gidiyor ama gaz 7 8 km gidiyor buradan çıkabilirsin

• Beğen
Bende otomatik sedan kullanan biri olarak ortalama şehir içi 10lt civarında lpg tüketiyorum. Bence normal sizin tüketim. Ama şehir dışı tüketim bayağı azalıyor. 8 litrelere düşüyor.

• Beğen
Benim eski aracım, 10-12 litre lpg tüketiyordum ben de. Şehir dışında sakin kullanımla minimum 7 litrelere düşmüştüm ki bence bu araç için bu tüketimler normal.

Benim eski aracım, 10-12 litre lpg tüketiyordum ben de. Şehir dışında sakin kullanımla minimum 7 litrelere düşmüştüm ki bence bu araç için bu tüketimler normal.
Benim değerler kışın verdiği 9 10 arası şuan 7.5 8 arası yakıyor benzini otobanda rekorum 4.5 idi 🤣

• Beğen
Tepkiler: Blackram
Bende otomatik sedan kullanan biri olarak ortalama şehir içi 10lt civarında lpg tüketiyorum. Bence normal sizin tüketim. Ama şehir dışı tüketim bayağı azalıyor. 8 litrelere düşüyor.
Teşekkür ederim hocam bilginiz için

• Beğen
Tepkiler: Blackram
Geri