5 Ocak 2023 #11 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,092 Tepkime puanı 6,351 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Hasan bey, su soğutma sistemi basınç altında çalışıyor, hortumların sertleşmesi gayet normal bence.
5 Ocak 2023 #12 H hsnsrbst Kayıtlı Kullanıcı 22-Edirne Katılım 21 Ara 2022 Mesajlar 13 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Hasip' Alıntı: Hasan bey, su soğutma sistemi basınç altında çalışıyor, hortumların sertleşmesi gayet normal bence. Genişletmek için tıkla ... Hasip bey cevabiniz icin tesekkur ederim. Normal mi diyorsunuz yani sizin aracta da hortumlar sert mi?
Hasip' Alıntı: Hasan bey, su soğutma sistemi basınç altında çalışıyor, hortumların sertleşmesi gayet normal bence. Genişletmek için tıkla ... Hasip bey cevabiniz icin tesekkur ederim. Normal mi diyorsunuz yani sizin aracta da hortumlar sert mi?
5 Ocak 2023 #13 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,092 Tepkime puanı 6,351 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et hsnsrbst' Alıntı: Hasip bey cevabiniz icin tesekkur ederim. Normal mi diyorsunuz yani sizin aracta da hortumlar sert mi? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam benim aracımda da hortumlar sert. Hatta ilk çalıştırdığımda elimle sıkabiliyorum ancak hararet 90 dereceye geldiğinde sertleşmiş oluyor.
hsnsrbst' Alıntı: Hasip bey cevabiniz icin tesekkur ederim. Normal mi diyorsunuz yani sizin aracta da hortumlar sert mi? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam benim aracımda da hortumlar sert. Hatta ilk çalıştırdığımda elimle sıkabiliyorum ancak hararet 90 dereceye geldiğinde sertleşmiş oluyor.