astra 1.6 16v easytronik 2005

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D:D ne hatası beee. aldım alalı benim arabdan kralı yokkk. sadece daha büyük bi araç lazım bana onun için focuss alıcammm :P:P gökhannnn ölürüm sanaaaaaaa..
şşşş muayneye gayserideyim + sen önce kendi arabanın teybine bakk. teybi bozuk arabadan hayır gelmez koçummm :P

:D:D:D ne hatası beee. aldım alalı benim arabdan kralı yokkk. sadece daha büyük bi araç lazım bana onun için focuss alıcammm :P:P gökhannnn ölürüm sanaaaaaaa..
şşşş muayneye gayserideyim + sen önce kendi arabanın teybine bakk. teybi bozuk arabadan hayır gelmez koçummm :P

al sana iyi bir dost örneği:)) gel yiğidim gel gelde dünya kaç bucak göstereyim sana:)=

valla hocusss focus yapar alırım anahtarını gayserideee :P

tamam hadi benm eşşeğim kancık olsun:)) eazlerin % 1 i hatalı..
:D muhabbet çok iyi olmuş.
easy ler yapısı gereği arıza çıkarmaya müsait.tam otomatik sistemler gibi değil sonuçta.o konforu da vermiyor zaten.
bu arada ben de easytronic kullanıyorum.5 bin km dir herhangi bir hatası olmadı bana karşı:D umarım böyle devam eder.sanırım kullanım tarzı da bazı hatalara davetiye çıkarıyor.

abi 5 bin daha erkennn. benimki 42 binde yapmıştı

o zaman mesajında belirtmelisin, benim bildiklerim diye.
çünkü konuya eaysler genelde arızalıdır dersen milleti yanlış yönlendirmiş olursun.

çok yakın bir arkadaşım iki tane eaystronic araç aldı.çok kullandım.çevremde de birçok eays var.hiçbirinde sorun yok.

ben daha dun aldim kardes easytronik mesela beni suan tereddute dusurdun yafff offf:(

Geri