Astra 1.6 - 18 Jant

ben zamanında astracoupe ye 18 takmıştım
yakıt ile bir sorun olmadı
215-35-18 en ideal ölcü ;)
sürtme falan olmuyordu

arkadaşlar bencede ideali 17" malum türkiye yollarında bonus toplama (çukurlar) yarışı :D bunlar janta ve lastiklere zararı büyük tüm darbeyi olduğu gibi hissediyorsun yoksa yanılıyormuyum? :D:D:D
kesinlikle haklısın kardeş :) 18" abartı bencede, ama 17 ideal ;)

herkes 18 e abartı demişte.. abart bence abi :) 115hp cihazın var orjinalı satmazsın.. uzun yoldan önce degiştirirsin olur biter

formüldeki "X" bi kısmını 2yle çarpmış olursun ;)

18 al bende var hicde pisman degilim yanliz 3.5 yayla olmaz sadece tam performan istiyosan amortisor de alman lazim + aracinin bg ini biraz yükseltmen gerekicek iste ozaman güvenlik + hatun olur... alicagin 18 215/45/18 veya çok hatun istiyosan 225/35/18 alirsin

18 al bende var hicde pisman degilim yanliz 3.5 yayla olmaz sadece tam performan istiyosan amortisor de alman lazim + aracinin bg ini biraz yükseltmen gerekicek iste ozaman güvenlik + hatun olur... alicagin 18 215/45/18 veya çok hatun istiyosan 225/35/18 alirsin
Galiba 18" SSW marka içi siyah dışı krom çerçeveli olan jantı alcam 900 ytl sadece jant..Alırsamda lastik ölçüleri 225/40/18 büyük ihtimalle
Herkese Teşekkürler...

18" jantdan o kadar korkmayın arkadaşlar. 2 senedir kullanıyorum. yakıt ve performans biraz farkediyor, sokak aralarında dikkatli kullanıp çukurdan kaçacaksınız ve estetiği tamamlamak için mutlaka yay takacaksınız. ama en sonunda aracınızı daha bi tutkuyla seveceksiniz.