astra 1.8 cosmo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slck0625
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slck0625

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mrb akradaslar.nasılsınız.daha önceden opel vectra kullanmaktaydım.maddiyatdan dolayı aracımı satatım ve tekrar aranızdayım şükür.yeni olmak kaydıyla bir tanıdıktan opel astra 1.8 cosmo aldım(renkli ekran)araba gayet hos güzel. fakat bu navigasyon ve kablosuz baglanma işini pek anlayamadım.bir yol göstercek olan varmı acaba.birde pasta cila yapmak istiyorum.yakından bazı cızıkler belli oluyor.şimdiden tesekkürler

Hayatının hatasını yapmısın reis astra benzinli alarak [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayatının hatasını yapmısın reis astra benzinli alarak [emoji4]

Niye ki? Yoksa benzinli Astra'ların gözden kaçırdığımız kusurları mı var?

2 yılda 7 bin tl motor masrafı edip de hala randıman alamadığım tamircilerin abi sat kurtul opelden uzak dur dediği bi arabadır astra

2005 1.6 astra h 120 bin km de aldım ve tüp takdırdım 147 binde sattım sattıgm gün huzura erdim nefret ettirdi beni siyah ve benzinli opel töbe artık dizelini bilmediğim için yorum yok

navigasyon konusunda bilgim yok ama ben aracıma iki defa pasta cila yapmıştım. youtube de bir çok video var kendiniz yapabilirsiniz.

hayatımda 3 kere araba sahibi oldum.3de opeldi allaha cok sukur uzun yıllarda hepsine bindim.öyle agır bır masraf yapmadımda yaptırmadıda araclar..görüşünüze saygım vardır.ama opel motor yese tercihim gene opeldir:)

2 yılda 7 bin tl motor masrafı edip de hala randıman alamadığım tamircilerin abi sat kurtul opelden uzak dur dediği bi arabadır astra

Kapıda 2 tane Astra var, yandım desene :).

Geri