Ynt: Astra NB 1.4T ActiveSelect Cosmo İncelemesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evgin link' Alıntı:İlk fırsatta servise durumu aktaracağım teşekkür ederim.
Rüzgar sesini ben de hissediyorum Bu işin bir çözümü yok mu?dreamofice link' Alıntı:Benim aracim makyajli bahsettiginiz yalitim malzemesi ben de var ama yine sol taraftan ses aliyor.
Objektif, dengeli, anlaşılır ve isabetli saptamalar içeren tam bir kullanıcı paylaşımı olmuş. Aracı gayet güzel anlatmışsınız. Her araçta bir takım noksanlar olduğu gibi bu aracın da eksileri bulunmakta. Keşke o söylediğiniz eksikler giderilmiş olsa güzel olurdu. Ancak o zaman da D segmentine yakın bir donanım ve ekipmana sahip olurdu. Üreticiler de bence bilerek bu eksikleri bırakıyorlar ki D segmenti satabilsinler. Yoksa onlar da gerek yalıtım, gerekse de arka kol dayama, arka havalandırma, amortisörlü kaput kapağı, navigasyonlu kokpit v.b eksikleri mutlaka biliyorlardır. Bence satış politikaları böyle. Çünkü sizin saydığınız tüm eksikler teknolojik yetersizlikten veya bilememekten, becerememekten kaynaklanan şeyler değil. Adamlar diyorlar ki daha iyi bir araç alacaksan 10 bin daha verip insignia alacaksın veya bununla idare edeceksin.evgin link' Alıntı:İlk fırsatta servise durumu aktaracağım teşekkür ederim.