Astra 2.0 GSI?

Bu araç stok 136 Hp. Ben de 2000 model Astra G Sportive kullanıyorum. yalnız bizim araçlarımız orjinal 5 bijonludur ve yalnızca sportive özgü jantla ithal edilmiştir. Bu araçtaki jant Astra G CD jantı gibi görünüyor. Bildiğim kadarı ile bu jant 4 bijonlu. Arabayı alma niyetin varsa bi anlayana detaylı olarak göstermeni tavsiye ederim.

zaten yetkili bayii raporu görmeden hiçbir araba almam ya

Ben güzel spor temiz bakımlı çok zaman kullanabileceğim bir spor araba arıyorum bunlarda gözüme çarpdı astra f lerde güzel ama model ve km ler beni düşündürüyor bütçede 14 bin tl civarı olunca pek karar veremiyorsunuz :)

bence dusunmeden al derım super astra g lerın tek kapıları ,bence 14 15 ten daha fazla etmelı o araclar..

gayet hoş araçtır g kasa gsi lar motoruda az bi uğraşlarla 150 hp civarlarına çıkartablirsiniz.kasasıda gayet güzel ve spor bi görünüme sahip.

kardeş ben 4 gün önce aldım 94 gsi üye araçları bölümünde resimleri var bu güne kadar hep pejo ve mazda kullandım parça bollluğu sebebiylle pejo diyordum ama 4 ünde gsi farkını anlladım 215 40 17 jant lastik ollmasına ramen süspansiyon ii yola gidiş mükemmel alldığın araç sağllamsa sorun ollmaz yakıta gelirsek çok değil ben denedim fazla yakmıyo bi 306 gti kadar yakıtı yok temiz bull al kimsenin ne dediğine bakma sevdiğin aracı al hayırlı olsun :D bu arada ben satıyom aracı verim sana. hehehhe

Valla f kasa da g kasa da süperdir.Zehiri aldıysan zaten bu soruyu sorman yanlıştır.ben g kasa gsi a biniyorum tadına doyulmaz.f kasanın tadı tabiki daha başkadır.Konfor istiyorsan cebini cimri tutadığın sürece konfor sana herzaman açıktır.:D

Geri