Astra 2.0 Sportive In Adana

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLpRn_Sfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın cok gusel olmus

maşallah kazasız belasız

Bi kaç defa yolda karşılaştık ben gördüm aracını, gerçekten güzel araba, allah kaza bela vermesin.Stopları tam gitmemiş o kadar. Resimdeki sfi da Tuncel lisesinin orda sürekli görüyrum.Bi ara buluşma olursa tanışmak isterim yüz yüze.

sfi ı arkadasıma satmıştım o yüzden orda duruyordu. bi kaç hafta önce geri aldım şimdi 0 motor yaptırıyorum sfi a

noldu o.z lar ;)

kazasız belasız çok guzel araç:D

bu jantların arasını sıyaha nasıl boyadınız?bende yapmayı düşünüyorum öğrenmek istedim.simdiden tskler:)

Arkadaslar bu aracımı bugün itibari ile satmış bulunmaktayım. Şimdi sfi a yöneliyorum. Bir iki ay sfi la takılacam eylül gibi ASTRA GTC düşünüyorum bakalm artık nasip kısmet.

Turker : Jantların birinin siparişini iptal ettim araç satılınca. Sfi a getirtiyorum oz ları 4*100 ünü bulamadık flanş yaptırmayı düşünüyorum birazda çekiniyorum yarın bi gün bir sorun yaşarım diye. Araba rektefiyeden cıksın jantları takim hemen sfi ın fotolarını eklicem siteye.

34CGG68: Boyamakta bişey yok kolları kapatıyosun aralar acık kalıyor mat siyah boya alıyorsn kompresör yardımıyla boyuyorsun.

Geri