Astra 2,0 turbo coupe fiyatı????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.misafir.net
Arkadaşlar bir araba var 22 istiyor 2001 model 83 binde araba opel astra turbo 2,0 190 hp herşeyi orjinal ne diyorsunuz alayımmı yoksa pahalımı araç için ....

Eğer darbe, şasesinde problem vs. yok ise gayet iyi fiyat...Ben geçen hafta aldım 26'ya 73.000'de...

bence de fiyat iyi... hem performanslı bi araba..

gerçekten almak istediğin araç astra coupe ise kaçırma.

Eğer darbe, şasesinde problem vs. yok ise gayet iyi fiyat...Ben geçen hafta aldım 26'ya 73.000'de...

Hayırlı olsun Allah kaza bela nazar vermesin inşallah senin kide 190 hp ise performansı nasıl bir onu soracaktım birde yakıtı nasıl hiç test ettinmi .....

Eyvallah, teşekkürler.Zaten Bertone Turbo'lerın hepsi 190 Hp'lik.Performans gayet tatmin edici, 1ve 2'de TC devreye giriyor ve kapatma düğmesi yok ama basit bir devreyle on/off switch yapılabiliyor.Bastımı yakıtı su gibi içiyor tabi doğal olarak, basmazsan 9lt'ye kadar düşüyor.

fiyat gayet iyi tabii arabanın durumu nedir bilemiyorum

Teşekkürler arkadaşlar arabayı satan arkadaşı yeni aradım arabayı satmışlar kaçırdık yani hayırlısı olsun ne yapalım nasibimiz yokmuş başka bi astraya bakacaz artık yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.....

oooo skyeye hocam hayırlı olsun corsa c den kurtuldun sanırım , modifiye olmuyo diye yakınıyodun , hadi bakalım hayırlısı

Teşekkürler arkadaşlar arabayı satan arkadaşı yeni aradım arabayı satmışlar kaçırdık yani hayırlısı olsun ne yapalım nasibimiz yokmuş başka bi astraya bakacaz artık yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.....

Burada var bir tane gri 81.000'de, 23.000 YTL fiyatı.Hatta ben alacaktım, kapora aldığı için satmamıştı.Sonra kapora verenler almaktan vazgeçmiş...

Geri