oooo skyeye hocam hayırlı olsun corsa c den kurtuldun sanırım , modifiye olmuyo diye yakınıyodun , hadi bakalım hayırlısı
Eyvallah, sağolasın.Ben yine bulurum yakınacak bişeyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oooo skyeye hocam hayırlı olsun corsa c den kurtuldun sanırım , modifiye olmuyo diye yakınıyodun , hadi bakalım hayırlısı
Burada var bir tane gri 81.000'de, 23.000 YTL fiyatı.Hatta ben alacaktım, kapora aldığı için satmamıştı.Sonra kapora verenler almaktan vazgeçmiş...
turbolar başa bela arkadaşlar
taner bende niyetlendim bi ara,,,bende sürekli bu tip yorumlarla karşılaştım,,,,bu araba bildiğimiz astra g alt yapısında,,,,motordada turbo dışında ne gibi arıza çıkabilirki,,,ben çözemedim bu işiturbolar başa bela arkadaşlar
aman sizler siz olsun uzak durun
taner bende niyetlendim bi ara,,,bende sürekli bu tip yorumlarla karşılaştım,,,,bu araba bildiğimiz astra g alt yapısında,,,,motordada turbo dışında ne gibi arıza çıkabilirki,,,ben çözemedim bu işi
evet tanercim teşekkürler,,,type-r da sıkı alet boşver birazda honda power olsun genede sadece turbosu değişecekse uygun fiyatlı bulunabilirse,,,3 milyara serviste garantili değişiyomuş turbo,,,,,biraz şans işi sanırım bu coupe turbolar kimisi genede çok memnum olduğunu sölüyor...herkes için hayırlısını diliyorum.................görkemcim astra g ler opelin gelmiş geçmiş en sağlam ürettiği kasalardan biridir motorlarıda gayet iyi ve sağlamdır
ama bu turboların gercekten çok farklı bir yapısı bende çözmüş değilim. zorlamaya hiç gelmiyor
o yüzden kimseyi tavsiye etmiyorum. denizlide bir zamanlar 4 tane coupe turbo vardı ne yazık ki 3 tanesinin turbosu arızalıydı. ve kendimde bir bertonceci olarak bu duruma çok üzülmüştüm. o araçların servisde kayıtları hala duruyordur. Sonra başka yerlerden de duydum ve iyice soğdum
opelin turbo modellerinden. o yüzden de hayalini kurduğum masmavi turbo opc den vazgecip yerine typer aldım.