Astra 2,0 turbo coupe fiyatı????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burada var bir tane gri 81.000'de, 23.000 YTL fiyatı.Hatta ben alacaktım, kapora aldığı için satmamıştı.Sonra kapora verenler almaktan vazgeçmiş...

Şu elimdeki astrayı satayım olmazsa bi ara konuşuruz hocam senle ok

arabada problem yoksa kaçırma bence

turbolar başa bela arkadaşlar
aman sizler siz olsun uzak durun

turbolar başa bela arkadaşlar
aman sizler siz olsun uzak durun
taner bende niyetlendim bi ara,,,bende sürekli bu tip yorumlarla karşılaştım,,,,bu araba bildiğimiz astra g alt yapısında,,,,motordada turbo dışında ne gibi arıza çıkabilirki,,,ben çözemedim bu işi :confused:

taner bende niyetlendim bi ara,,,bende sürekli bu tip yorumlarla karşılaştım,,,,bu araba bildiğimiz astra g alt yapısında,,,,motordada turbo dışında ne gibi arıza çıkabilirki,,,ben çözemedim bu işi :confused:

görkemcim astra g ler opelin gelmiş geçmiş en sağlam ürettiği kasalardan biridir motorlarıda gayet iyi ve sağlamdır
ama bu turboların gercekten çok farklı bir yapısı bende çözmüş değilim. zorlamaya hiç gelmiyor :(
o yüzden kimseyi tavsiye etmiyorum. denizlide bir zamanlar 4 tane coupe turbo vardı ne yazık ki 3 tanesinin turbosu arızalıydı. ve kendimde bir bertonceci olarak bu duruma çok üzülmüştüm. o araçların servisde kayıtları hala duruyordur. Sonra başka yerlerden de duydum ve iyice soğdum
opelin turbo modellerinden. o yüzden de hayalini kurduğum masmavi turbo opc den vazgecip yerine typer aldım.

arkadaşlar şu arızaları bi söyleye bilirmisiniz şimdi turbo almamın vaya turbolu bi araba binenen bi insanın sakin kullanım için almayacağı açıktır sanırım
ben o arabayla hız limitlerini zorlamak veya bastımmı hızlı gitmesi için alacaksam alacam zorlayınca ne gibi arızalar veriyor acaba .............

görkemcim astra g ler opelin gelmiş geçmiş en sağlam ürettiği kasalardan biridir motorlarıda gayet iyi ve sağlamdır
ama bu turboların gercekten çok farklı bir yapısı bende çözmüş değilim. zorlamaya hiç gelmiyor :(
o yüzden kimseyi tavsiye etmiyorum. denizlide bir zamanlar 4 tane coupe turbo vardı ne yazık ki 3 tanesinin turbosu arızalıydı. ve kendimde bir bertonceci olarak bu duruma çok üzülmüştüm. o araçların servisde kayıtları hala duruyordur. Sonra başka yerlerden de duydum ve iyice soğdum
opelin turbo modellerinden. o yüzden de hayalini kurduğum masmavi turbo opc den vazgecip yerine typer aldım.
evet tanercim teşekkürler,,,type-r da sıkı alet boşver birazda honda power olsun :) genede sadece turbosu değişecekse uygun fiyatlı bulunabilirse,,,3 milyara serviste garantili değişiyomuş turbo,,,,,biraz şans işi sanırım bu coupe turbolar kimisi genede çok memnum olduğunu sölüyor...herkes için hayırlısını diliyorum.................

Geri