z rotun tanesi 25 ytl dir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginiz için teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama galiba sorunumu tam anlatamadım;
1. sorunumda belirttiğim durum son 2 aydır olmaya başladı.Tam anlaşılması için bazı gözlemlerimi de paylaşayım: Gelen tıkırtı sesi aracı çalıştırıp bir müddet hareket ettikten (hız farketmiyor) 5-10 dakika sonra başlıyor.İlk 5-10 dakikada tıkırtı sesi yok.Sanki motor az da olsa ısındıktan sonra başlıyor gibi. Sesin hangi hızda duyulduğunu denemek için sürat yapıp yavaşlıyorum. 20-30km hız altında sesin kesildiğini, üzerinde ise sesin başladığını duyuyorum.30un üzerinde olmak şartıyla hangi hızda olursam olayım vitesi boşa aldığımda hareket halinde iken aynı ses geliyor. 30un altına düşünce kesiliyor. Aracı durduruyorum vites boşta iken gaz verip devir saatini yükseltiyorum Araç dururken devir saati ne kadar yükselirse yükselsin tıkırtı sesi gelmiyor.
1. sorunumda belirttiğim durum son 2 aydır olmaya başladı.Tam anlaşılması için bazı gözlemlerimi de paylaşayım: Gelen tıkırtı sesi aracı çalıştırıp bir müddet hareket ettikten (hız farketmiyor) 5-10 dakika sonra başlıyor.İlk 5-10 dakikada tıkırtı sesi yok.Sanki motor az da olsa ısındıktan sonra başlıyor gibi. Sesin hangi hızda duyulduğunu denemek için sürat yapıp yavaşlıyorum. 20-30km hız altında sesin kesildiğini, üzerinde ise sesin başladığını duyuyorum.30un üzerinde olmak şartıyla hangi hızda olursam olayım vitesi boşa aldığımda hareket halinde iken aynı ses geliyor. 30un altına düşünce kesiliyor. Aracı durduruyorum vites boşta iken gaz verip devir saatini yükseltiyorum Araç dururken devir saati ne kadar yükselirse yükselsin tıkırtı sesi gelmiyor. şeklinde sorunumu belirtmiştim. Aracımı incelemeye devam ettim. Yukarıda yazılanlara ek olarak bir durumu daha gözlemledim:
80- 90km hıza ulaştığımda oldukca uzun bir iniş yerinde tık tık tık sesi duyulurken inişin başlangıcında ayağımıgazdan çekince hareket halindeyken tık tık sesinin ses kuvveti gittikçe azalıp kesiliyor tekrar gaz pedalına dokununca ses yine başlıyor.
Sorunumun çözümü hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.