astra açık filtre yardım

BLACK STORM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba arkadaşlar..aracım 2004 g kasa astra hb njoy modeli..daha önce kn açık filtre denedim şimdi ise karbon kazanlı simota kullanıyorum..sanki kn ye göre simotada daha iyi ses aldım ama ses beni yeterince tatmin etmiyor.arkadaşımda 307 var ses deliler gibi..bu konuda yardım istiyorum..ecotecler ses vermez demişlerdi ama yinede sizlere danışmak istedim.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
yokmu arkadaşlar yardım edecek......

yokmu arkadaşlar yardım edecek.....

Biraz sabırlı olursanız konu hakkında bilgili arkadaşlar yardım edicektir.

ecotec motorlarda en iyi ses simotadan alınıyor diye biliniyorum illa ses istiyorsan son susuturucu eksoz kullanmanı tavsiye ederim hem rahatsız etmez hemde ufaktan bi hırıltı verir aracına

ecotec lerde istediğin her türlü hava filtresini dene yinede ses alamazsın.ev verimli hava filtresi ise zaten şu an kullandığın simota hava filtresidir.illa ses diyorsan komple kit egzost almaktır...

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..

ses istiyorsan eksoza yönel. malesef astra g lerden güzel ses alınamıyor

3000-3500 den sonra hafif bir ses geliyor ecotec kllanıcısı olarak 1!! illede iddialı bir ses istiyorsan arkadaşların dediği gibi, performans bir son susturucu ya
u tercih etmelisin bence !!! ;)

3000-3500 den sonra hafif bir ses geliyor ecotec kllanıcısı olarak 1!! illede iddialı bir ses istiyorsan arkadaşların dediği gibi, performans bir son susturucu ya
u tercih etmelisin bence !!! ;)
bende taktım kn fılıtreyı arkadasım dedıgı gıbı 3500 5000 ıne kadar tatlı homurtu oluyor uzatınca palıo honda pejo gıbı ses alman ımkansız alırsın motorla oynaman lazım sımınota corbon kazanlı nasıl soguk hava akışı daha ıyı yapıyor bence kalsın bende carbon kazana dönucem nekadar fıyatları acaba :D

Geri