astra aracım hangi ülkede üretildi

Ynt: astra aracım hangi ülkede üretildi

Yakın geçmişte  Torbalıda montajlanan vectralardan çok şikayet geldiğini hatırlıyorum

Toyota da üretim mühendisi olarak çalışan arkadaşımın araçların fabrikadan fabrikaya toleranslar dahilinde değiştiğini ve geçmiş yıllarda en iyi corolla yapan tesisin Türkiye seçildiğini söylemişti.

Bir arkadaşın auris in de sağ ve sol çamurluk bağlantı yerlerinde farklı aralıklar görmüştüm ve bu izin verilen değerler arasında oldugu için araba testlerden geçmişti.

Sonuçta üretim tesisleri arasında işçilikten dolayı farklılıklar var.

En basit örnek yeni jetta ,meksika üretimi olanlar da pas sorunu ve montaj izi sorunu var.

1 Russelsheim Germany benim arabam da  :)

üretim farkı kesinlikle var.. almanyada üretilen araçlar ile diğer ülkelerde üretilen araçlar arasında kesinlikle kalite farkı var...birçok model birçok ülkede üretiliyor..almanya dışında üretilmeyen birtek golf diye biliyorum..yanlışım varsa lütfen  düzeltin..

batu link' Alıntı:
üretim farkı kesinlikle var.. almanyada üretilen araçlar ile diğer ülkelerde üretilen araçlar arasında kesinlikle kalite farkı var...birçok model birçok ülkede üretiliyor..almanya dışında üretilmeyen birtek golf diye biliyorum..yanlışım varsa lütfen  düzeltin..
Ne gibi kalite farkları var ? Yani hepsi standart değil mi bu araçların ve hangi ülkede üretilenler hangilerine göre daha kaliteli vs. ?

1 = Rüsselsheim, Germany benim araç

14alkiss 14alkiss 14alkiss
YunusÇelebi link' Alıntı:
Ne gibi kalite farkları var ? Yani hepsi standart değil mi bu araçların ve hangi ülkede üretilenler hangilerine göre daha kaliteli vs. ?

Geri